Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Dslan

marcelowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj z kuzynami wpadliśmy na pomysł stworzenia rodzinnego i koleżeńskiego serwera DSLan. Mamy domową mini serwerownie, więc postawienie zajęło nam 30 minut.

Jednak stwierdzililśmy, że dla przyjemności potrzebne jest nam spolszczenie.

Wiem, że kilka osób takowe posiada, więc odważe się zapytać, czy byłaby możliwość udostępnienia? Z mojej strony mogę obiecać:

1. Nie trafi do osób trzecich

2. Nie będę żadną konkurencją, gdyż nie mam najmniejszego zamiaru otwierać prywatnego/ogólniedostępnego serwera. Ma on tylko służyć do użytku dla mojego nabliższego otoczenie i nocnym zabawą przy piwku.

3. W razie uzupełnieniu braków w spolszczeniu przeze mnie, postaram się wysłać braki do odpowiedniej osoby

4. Wszelkie dodatki, które znajdę w sieci lub sam napiszę w razie możliwości udostępnie przez mail.

Wiem, że ktoś włożył w to wiele pracy, ale mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która zrozumie moją potrzebę i oszczędzi mi nieco czasu.

Z góry dziękuje i w razie czego proszę o kontakt.

~marcelowski

Opublikowano

Majkel złamałeś naszą umowę dot. moich plików. Nic więcej ode mnie nie dostaniesz. Wyraźnie zaznaczyłem, że nie wolno Ci publikować i udostępniać. Sporo pracy w to wsadziłem.....

Dlatego nie zamierzam tego na mpc publikować.

Co do tematu napisz mi na PW.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Majkel złamałeś naszą umowę dot. moich plików. Nic więcej ode mnie nie dostaniesz. Wyraźnie zaznaczyłem, że nie wolno Ci publikować i udostępniać. Sporo pracy w to wsadziłem.....

Dlatego nie zamierzam tego na mpc publikować.

Co do tematu napisz mi na PW.

Twoich nie dałem twoje schowałem..Nie dam nikomu twoich plików ponieważ twoje mam w 2 ds-lanie a nie w tym co podeslalem..

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...