Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crcked][Beta 1.1_02][No Hamachi] Serwer

pejakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to jakaś porażka kopalem tunel, dokopałem sie do kogoś komornik mnie zajebał okradł item i bana dostałem zalll. Niepolecam Admin i mody to ...

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boxxer gdybys nie niszczyl SAM to nie bylo by burdelu jak sie nie podoba to disconnect. Odezwal sie podpalacz i zalewacz kurwa

Po 1 nie zalalem ani razu niczego, wiadra zawsze mialem pod reka bo te pacany mi dom zalewaly jak tylko z niego wychodzilem.

Tylko 1 raz zrobilem zapalaniczke z czego ja wyjebalem aby nie bylo ze to niby ja podpalam badz cos w tym stylu

A tak ps : adminow to masz pro, ortografia na wysokim poziomie, bardzo pomocni, gdy masz problem zawsze pomagaja

(oczywiscie to sarkazm bo gowno pomagaja i poprawnie zdania nie umieja napisac )

Opublikowano

Po 1 nie zalalem ani razu niczego, wiadra zawsze mialem pod reka bo te pacany mi dom zalewaly jak tylko z niego wychodzilem.

Tylko 1 raz zrobilem zapalaniczke z czego ja wyjebalem aby nie bylo ze to niby ja podpalam badz cos w tym stylu.

A tak ps : adminow to masz pro, ortografia na wysokim poziomie, bardzo pomocni, gdy masz problem zawsze pomagaja

(oczywiscie to sarkazm bo gowno pomagaja i poprawnie zdania nie umieja napisac )

Mistrzu polskiej ortografii!

Proszę, gdy kogoś oskarżasz popatrz najpierw na siebie.

Znaki: ą, ę, ó, ś, ć, ź, ż, ł, są po to aby ich używać.

Bez poważania Pikles

Opublikowano

szkoda, że dopiero w czwartek bo wtedy wyjeżdżam na 2 dni :/

sygnak.jpg

18706.pngwarrockplayerym9.png

" Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia Nie mam się czym bronić - popatrz Trzymam ręce w kieszeniach . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...