Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwalamy Dark Orbit :)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) chcę się z wami umówic aby rozfakać grę zwaną dark orbit :)

umówmy sie na godzine

Wykorzystamy tego bota:

http://www.mpcforum.pl/topic/264331-ink-mass-bot/

Edit@ Proszę aby wszyscy napisali do mnie że się zgłąszają ja im powiem godzinę i datę tak aby DO nie dawali bana zbyt wczesnie

2rc8k5i.png

Opublikowano

Zapraszam do dołączenia się każdego kto to czyta!

Polska 2, EIC... Godzina? Do 17:00, potem ja lece, ale boty na dedykach zostają :).

Ja na PL1 mam już 1k kont, ale któreś jest zbugowane i nie moge zobaczyć które bo jest ich za dużo xD...

Opublikowano

Skąd wiesz ze jakies konto zbugowane?

Jak dłuższy czas puszczałem konta to później po resecie zatrzymywało się to 1 ładowanie na kontach z -... Trzeba było je usunąć, i by działało wszystko, ale tu mam ich za dużo i nie usunę :( Zdarzyło mi się to u mnie na PC i na 2 dedykach więc wydaje mi się, że może się zdarzyć każdemu :(

Opublikowano

Ejj robimy akcje na Global Europa 1.

Puszczamy boty na:

MMO, EIC, VRU

Pisać na gg 12753084 kto jest zainteresowany, każdy otrzyma passy do dedyka. Liczę na godzinę 19:00 (dzisiaj), 10k kont na każdej firmie, będzie jazda ;)

tzn. puszczamy bota u siebie i na dedyku, trzymamy boty co najmniej do godziny 20.

EDIT !!

Dedyk mi sie zepsul ^^ Jak ktos ma dobrego niech poda.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ejj robimy akcje na Global Europa 1.

Puszczamy boty na:

MMO, EIC, VRU

Pisać na gg 12753084 kto jest zainteresowany, każdy otrzyma passy do dedyka. Liczę na godzinę 19:00 (dzisiaj), 10k kont na każdej firmie, będzie jazda ;)

tzn. puszczamy bota u siebie i na dedyku, trzymamy boty co najmniej do godziny 20.

To ja już rozumiem czemu nie jesteś już kidmodem :P

imetin_logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...