Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Exp

Grzesio64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam 4 lvl bo niedawno zacząłem i mam pytanie, otóż miałem 420 expa na 1 planszy i poleciało mi tylko 9 % expa na 4 lvlu, czy exp ma lecieć tak wolno czy tylko u mnie tak jest? (mam hacka oczywiście(

Opublikowano

Grzesio ale ci chodzi oto żeby szybko bić lvl czy ile się dostaje za ileś tam killi ???

Daj +!!!!!!

Jeśli pomogłem kliknij plusika ; ) +++++

w grze qeuamas tak jak moj nick siedzę tylko na europie w roomach 1-10 (jak narazie) szukam partnerów do pogrania jeśli ktoś będzie chciał to niech napisze mi na mpcforum na pw albo w warrocku jestem tam 10h od rana do wieczora

Opublikowano

Polecam ci OPK lub też gra na planty z kumplem/ gra na 2 swoje komputery, jednakże pamiętaj zeby wbić szybciej lvl bądź w NIU grając na planty. A OPK, wchodzisz do pokoju i rozwalasz wszystkich

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nieeeeeee z O.P.K nie wchodź na roomy weś se spróboj na internatilonal jakiś room od 1-40 i tam napisz O.P.K all day all night i zapraszaj

Daj +!!!!!!

w grze qeuamas tak jak moj nick siedzę tylko na europie w roomach 1-10 (jak narazie) szukam partnerów do pogrania jeśli ktoś będzie chciał to niech napisze mi na mpcforum na pw albo w warrocku jestem tam 10h od rana do wieczora

Opublikowano

damian a który lvl masz???? jeśli chcesz szybko bić lvl to zastosuj się do mojej rady 2x up

Daj +!!!!!!

Opublikowano

Im wyższy lvl tym więcej potrzeba expa na %. Proste i logiczne.

Żeby na prawde szybko wbić lvl można kupić premkę, dużo grać albo powerlevelować.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...