Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobic Zadania Za 86,54 Itp. Sm?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Chciałem się was zapytac jak zrobic pytania na SponsorPay aby dostac SM. Chodzi mi o te najwyzsze bezplatne!

Chodzi mi dokladniej o te zadania:

przechwytywanief.png

Zgóry dziekuje za pomoc! Odwdzieczyc sie moge niestety tylko PLUSEM i 5!

@Edit

Ja je uzupełniam tymi danymi od przed wczoraj jak już tam zrobie to mam do wyboru 3 opcje albo 2 lub 4 ...]

Zna ktoś jakiś lepszy sposób żeby dochodziły?

Edytowane przez MrPajax

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

@up

Ale jemu chodzi o to jak wypełnić reklame żeby sm doszły. Czytaj ze zrozumieniem i sam zobacz czy coś tam masz.

@topic

Z tymi reklamami jest tak, że wypełnisz dobrze to i tak nie wiadomo czy sm przyjdą. Zależy od szczęścia niektórym dochodzą a niektórym nie. A co do wykonywania reklam to nie mam pojęcia. Zaraz popatrzę i dam edita.

#JustTheWay

Opublikowano

Uzupełniam te ankiety od przed wczoraj danymi z Fake Generatora...

Ale jak tylko uzupelnie i tam dam to potem mam 3,4 lub 2 odnosniki do jakis innych firm ...

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Też mam ten sam problem , dlatego wypełniam reklamy 8 , 11 , 20 sm i prawie zawsze dochodzą - też tobie polecam wypełniać te mniejsze reklamy , a nie sm 45+

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Ja wypełniłem około 30 reklam dzisiaj od 4 SM do 82 SM.

I żadna nie doszła ;/

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Ja tu dodam że niektóre z nich jeśli właśnie chodzi o ubezpieczenie samochodu (Auto Insurance) wypełnimy fałszywymi danymi dostajemy "bana" na blok SuperRewards..

Na szczęście to tylko niektóre z nich ale uważajcie bo ja np już do nich dostępu nie mam.. Po prostu otwieram SR przy zmienionym IP i jest brak ofert

Po prostu uważajcie i tak jak UP napisał, warto wypełniać reklamy o mniejszej ilości SM (Szybciej czasem dochodzą, a na pewno częściej niż te o wartości 40+)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...