Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy do scriptow.

Konrad111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbe żeby ktoś podał mi link do ściągnięcia programu do robienia scriptów dla agbota ale nietakiego co wybierasz potworka a on ci robi tylko ze sam ustalasz trasę jeśli takiego niema to sry za toppic.

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano
Mówiłem ze działający a tam wyraźnie pisze że jestnieaktualny i robi złe skrypty. ( widziałem go wcześniej)

A ja ci mowie ze dziala...chyba bym nie dawal niedzialajacego

Opublikowano

Ale mi chodzi o takiego w którym sam robię sobie drogę jaka idzie (ale to nieważne) i spora na którym expi a ten ma jakiegoś własnego spota w pamięci wiem bo uzywalem go proszę dokładniej i z zrozumieniem czytać!!!!

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Admin Cienia
Opublikowano
Ale mi chodzi o takiego w którym sam robię sobie drogę jaka idzie (ale to nieważne) i spora na którym expi a ten ma jakiegoś własnego spota w pamięci wiem bo uzywalem go proszę dokładniej i z zrozumieniem czytać!!!!

W tym momencie mówisz o AGdev, on ma te opcje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

@up: odpalasz program który znalazł się w paczce z AGdev 4.2 ( otwórz tego z białą ikonką ), i na mapie klikasz trasą, koordy pojawiają ci się w prawym dolnym rogu w oknie, i wtedy wrzucasz je w skrypt.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...