Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytania w sprawie chińskiego bota,a mianowicie :

-Czy można gdzieś kupić chińskiego bota ? - Jak tak to gdzie i za ile .....

-Czy ten bot jakiś chiński działa na serwerach pl ?

-W razie czego ile mogłbym odpalic postaci na tych chińskich botach mając 4-6gb ram 4 rdzeniowy procesor i 1gb karte graficzną ?-(Pytam dlatego bo chyba na easy metin chyba był ogranicznik co do otwarcia clienta)

-czy lepiej będzie lepszy easy metin niż chiński bot ?

-ile clientów metina można odpalić na easy metin ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Mam takie pytania w sprawie chińskiego bota,a mianowicie :

-Czy można gdzieś kupić chińskiego bota ? - Jak tak to gdzie i za ile ..... Allegro 30zl / miesiac

-Czy ten bot jakiś chiński działa na serwerach pl ? Tak

-W razie czego ile mogłbym odpalic postaci na tych chińskich botach mając 4-6gb ram 4 rdzeniowy procesor i 1gb karte graficzną ?-(Pytam dlatego bo chyba na easy metin chyba był ogranicznik co do otwarcia clienta) 8-10

-czy lepiej będzie lepszy easy metin niż chiński bot ? Easy jest spolszczony chociaz.

-ile clientów metina można odpalić na easy metin ? Niestety nie jestem pewien ale chyba nie ma limitu.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

W easymetin2 limit to 3 metiny chyba na konto przypadają. Nawet jeśli jest parę konto to przy otwarciu 5 metina u mnie się tak zacina że nie można nawet ustawić bota gdzie ma expić. (2x2,3Ghz, 3Gb RAM, grafa 512mb) Właśnie również zakupił bym sobie tego chińskiego bota, ale nie wiem gdzie go znaleźć i który to jest ten działający na PLu.

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Poczekaj chwile aż ten user wystawi i kup od niego ,ja kupywałem i jestes szczerze zadowolony. A co do odpowiedzi

-Czy można gdzieś kupić chińskiego bota ? - Jak tak to gdzie i za ile ..... Podałem już wcześniej link

-Czy ten bot jakiś chiński działa na serwerach pl ? Działa na pl'u

-W razie czego ile mogłbym odpalic postaci na tych chińskich botach mając 4-6gb ram 4 rdzeniowy procesor i 1gb karte graficzną ?-(Pytam dlatego bo chyba na easy metin chyba był ogranicznik co do otwarcia clienta) Nie wiem czy odpalił bys 8-10 jak napisał Cupidyn bo z tym botam odpalają się 2 x okienko - jedno metina a drugie z menu bota etc. wiec jest x2 czyli przy 5 otworzonych metinach będziesz miał 10 okienek

-czy lepiej będzie lepszy easy metin niż chiński bot ? Easymetin zdecydowanie lepszy bo ma sh ,spolszczony jest troche i ma lepsze funkcję.

-ile clientów metina można odpalić na easy metin ?Zależy od sprzętu

@edit zapomniałem dodać ,jeśli masz viste lub win 7 to sobię nie pograsz na farmbocie bo działa aby na XP. U mnie był również taki bug ,przez który przy odpaleniu x ilości botów godziny leciały mi np 3 razy szybciej niż normalnie czyli 20 min w realu w bocie było 60 min i tyle odejmowało mi z konta . Nie polecam ci farmbota . Najlepszy easymetin2

Opublikowano

Nie ma co się denerwować Chiński jest w pełni spolszczony. Zdecydowanie bardziej niż easy. Chiński mniej przycina, jeszcze jak naprawią clientless to będzie można do 100 botów włączyć bez żadnej przycinki

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Witam Ponownie

Chciałbym rozważyć odpowiedzi padające wyżej co do easy metin, a chiński bot czyli wychodzi na to,że szwankuje na sytemie Vista i Windows 7 to u mnie odpada chiński bot.

Co do Easy metin padly odpowiedzi,że przypada na konto 3 clienty na konto i padły odpowiedzi,że tyle ile maszyna pc obsłuży,więc jak to jest w podsumowaniu ? chce mieć pewność,a nie chce wyrzucać kasy w błoto,bo rozumiem iż easy za free ma jakieś tam ograniczone limity dlatego nie sprawdze prawidłowo,dlatego proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...