Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - 30Haosf

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha co płaczesz dzieciaku? ze po serwerku> ogar smarku i nie placz,szkoda mi takich dzieci..

Do @UP

Gram w metin2 pod nickami: Dandi11111,SharinganBM,SharinganBoss,Zege.

Zbieram -!

Opublikowano

On nie był nie zabezpieczony... normalnie nie dalo sie tego zrobic ale im zabezpieczenia wyłączyłem xDD (Sql injection)

Opublikowano

Może sobie pogadamy na Skype? Albo przez telefon ? Dzieciakiem jesteś prędzej Ty. Nie płacze. Ciekawe jak byś się czuł jak obcokrajowiec wchodzi Ci na server i boom. Servera nie ma bo Ci go zepsuł. Dlatego wpisałem /shutdown

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

lost nie wstawiaj więcej serwerów bo to się nie opłaca pochodzi 15 minut i po nim walone neo kidy mają na ryjach kurze waginy przed kompem i się cieszą

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano

to se wydawaj kase na dedyka pozdro;); nie jestem taki glupi zeby kase na gre wydac.

Gram w metin2 pod nickami: Dandi11111,SharinganBM,SharinganBoss,Zege.

Zbieram -!

Opublikowano

No to po h.. psujesz jak ludzie chcą sobie po grać widać że zero inteligencji masz nic nie myślisz

edit@

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=117.79.84.114&port=3300&style=1

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano

@up Lanucher za duzy?? 60 mb co totak duzo??? wazne ze clienta nie musisz sciagac;D

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

imo ten launcher po wrzuceniu do metka 2010 pobiera cos chwilke, a potem po odpaleniu wyskakuja 3serwy, kazdy ma 3ch, i ktory bys nie wybral nie mozna wbic, po wcisnieciu entera wyskakuje jakis komunikat, okna logowania nie ma....

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Mi wyskakuje to samo gdy ściągne jakiś chiński launcher. Jest to wina clienta, poniewarz do chińskich serwerów trzeba ściągać chiński client (NewWorld5 czy jakoś tak) i do tego clienta dopiero wrzucać launchery.(nie wiem czy to prawda)

Opublikowano

@up

trochę KULTURY!... Raport za spam! każdy wie ze start o 17...

@Topic

czy to nie jest ten stary 30Haosf?? pamiętam ze było coś takiego

tamten stary był zajebisty ;d oby ten tez był taki ;]

@Offtop

święta święta i po świętach ;d

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

Taa, lagi sa niesamowite...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Serwer off.

Jak długo ? Nie wiadomo.

Jak już gdzieś pisałem wraz z upadkiem Ziyoulj era chińskich privków dla mnie się skończyła.

+ za reklamę.

I

serce3.gifAsian Girls

a7b485361d.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...