Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Private Serwer - Celestia-World

inneska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam^^

Mam taki jeden problem,chyba mi usuneli konto wojka 113lvl pisze ze konto nie istnieje i jak robie nowe konto to tez pisze ze konto nie istnieje wie ktoś oco chodzi jak ktoś wie to niech mi napisze na PW lub pod mój nr gg 11804641

Pozdrawiam ^^

Kressh

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

bardzo fajny server ale.. mam problem ze Spolszczeniem. Robie tym Conncet Changerem, czy też ściągam już gotowe podane przez różnych ludzi do Celestial World, ale za każdym razem pokazuje mi się taki komunikat: beztytuuxwi.jpg proszę o szybką odp :0

podany jest link: http://w204.wrzuta.pl/plik/5940F9wr8aJ/serverinfo do pliku serverinfo.py jako spolszczenie.. ale co ja mam z nim zrobić po ściągnięciu? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowanana (0xc00000135). Kliknij OK aby zakonczym aplikacje.

gdy wlanczam patchera ;/ co robic

Daj - :)

Opublikowano

bardzo fajny server ale.. mam problem ze Spolszczeniem. Robie tym Conncet Changerem, czy też ściągam już gotowe podane przez różnych ludzi do Celestial World, ale za każdym razem pokazuje mi się taki komunikat: beztytuuxwi.jpg proszę o szybką odp :0

podany jest link: http://w204.wrzuta.p...r8aJ/serverinfo do pliku serverinfo.py jako spolszczenie.. ale co ja mam z nim zrobić po ściągnięciu? ;/

musisz zainstalować moda od kamera

i podmienić serverinfo

Opublikowano

Spróbuj u zwykłego kowala, bodziem lub u Sury ;p

evoplaya.png

Królestwo - Jinno

Klasa - Woj Body

Lvl - ...

Opublikowano

Login jest OFF jak wiecie, na forum jest napisane, że ( o dziwo ) mają jakieś problemy z tym logowaniem i nie wiadomo ile potrwa naprawa.

Opublikowano

Mi klient nie działa

Nie patchuje się jak patchera odpalam i cały czas jest "Verbindungsaufbau"

Jak normalnie biore to mam że źle wpisałem login i hasło źle,a są dobre >.>

Można coś na to poradzić?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...