Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy E-Mail Został Zmieniony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Gdy wchodze na konto i klikam "zmiena adres E-mail" to wyswietla mi sie "Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach." i moge pytanie brzmi czy adres E-mail został zmieniony i konto jest juz na 100% moje czy osoba od ktorej kupiłęm/dostałęm konto nadal jest przez nia zagrozone ?

PS : Posiadam E-maila na ktorym znajduje sie konto i jest przypisane do niego.

Opublikowano

Nie,konto jeszcze nie jest Twoje.

Metin2 robi takie zabezpieczenia przed hakerami,którzy wysyłają np fake maile do innych graczy.Znam wiele bugów na potwierdzenie e-maila,na szczęście teraz już nie działają.Jednak i tak trzeba uważać.

Opublikowano

konto powinno juz byc twoje ale najlepiej skasuj stry e-mial lub poszukaj czy nie ma gdzies altartywnego e-mialia jak jest to skasuj usuń go zeby gosco nie mógł na e-miala wejsc i oczywiscie zmien haslo do e-miala

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Własnie wszystko pozmienialem ;) Date urodzenia + alternatywny E-mail usunalem itp ;)

Praktycznie nie ma dostepu do maila nowego.

Niestety stary E-mail jest pod jego dyspozycja.

I nie wiem czy jesli pisze komunikac "Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach." to czy moze jeszcze jakos anulowac zmiane adresu albo cos czy adres E-mail juz jest przypisane tylko i wylacznie do nowego maila

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...