Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsroBot + HaxCrax 3.3 + Nubot Helper[ENG]

KeNzO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, I decided to make this guide, cuz many people were whining cuz they cant bot. thanks to deus for alot of information, press thanks if I helped you.

!!!Dont post in this topic, it is OUTDATED!!!!

Downloading everything:

1> Just download the botpack at the download links

Installing:

1> If you want to just place the folders (nubot helper, iSroBot & haxcr4x 3.4) somewhere else.

2> replace you're sro_client.exe with the modified one, sro_client.exe is probably hidden here: C:\Program Files\Silkroad

Start Botting:

1>Now go to directy you installed iSroBot(,haxcrac & nubot helper)

2>Start Haxcrax3.4

3>Start iSroBot (the finger icon), its normal you get the socket error just click ok.

4>A finger will appear on the right-bottom side, right click it and press "start game", the first time it'll ask where sro_client.exe is > search sro_client.exe(c:\program files\Silkroad\sro_client.exe) and confirm.

5> Silkroad will load now, if haxcrax says connected, press the "crack" button

6>login with your desired account and character> go to your training place 7>press the "home" button on you're keyboard, and set up iSroBot, when you're finished setting up iSroBot press "save settings" and "auto train"

Be sure to add the right coordinates!!

8>To use skills, run nubothelper, set it up and start it.

Notes:

1- If you get a message with alot of ???, start again from step 3(start botting:) and repeat it untill your sro doesnt start up

2-Some anti-viruses will see a virus in charge.exe, you dont need it delete it.

3-This Bot doesnt loop, that means it doesnt buy pots, horses and return to you're training place

4-You need .NET framework 2 to succesfully bot with this,.NET framework2 is shown at the download links

5-about nubot helper

Originally Posted by darkdark View Post

put 5 skill attack in normal / champion / giant and buff just 450seg each in f3 and put your 5 skill that you need for kill mobs in f4 slot 1-5 and click autotraining in isrobot and click start in NuboT or just F6 for it!! ^^

Download Links:

BotPack-Fileplanet

BotPack-FileFront

BotPack-FileFacktory

Tutek autorstwa FearTitan z mpcforum.net...

Niestety słabo znam angielski i mam bardzo mało czasu, więc zamieszam go po angielsku...

Jak ktoś będzie miał czas to prosiłbym o przetłumaczenie...

Mam nadzieję, że się komuś przyda...

Pzdr.!

Edit: Proszę o przeniesienie tematu do działu Isrobot, ponieważ przez pomyłkę załozyłem ten temat tutaj... :]

Opublikowano

@up

Dopisz do pliku hosts coś takiego:

127.128.133.26 gwgt1.joymax.com

127.128.133.27 gwgt1.joymax.com

127.128.133.28 gwgt1.joymax.com

lub/i

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

121.128.133.26 gwgt2.joymax.com

Plik hosts znajduje sie na dysku, gdzie masz zainstalowanego Windowsa-wchodzisz odpowiednio:

Folder WINDOWS --> folder system32 --> folder drivers --> folder etc --> plik hosts .

Klikasz na niego 2 razy, otwierasz za pomocą Notatnika i po linijce

127.0.0.1 localhost

dopisujesz to co podałem na górze.

Powinno pomóc.

Pzdr.!

Opublikowano

Przypadkowo spróbowałem zamiast prawym przyciskiem zrobić 2 razy lewym na rączkę i pojawił się obrazek tak jak bym wchodził do silka przy ikonie Haxcrax3.4 pisało now connecting już miałem nadzieje a tu nagle nic sie nie włącza...Robiłem crack a tam pisze not connected to już nie wiem

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

A dziala to wogole?

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

@up

Sprawdź...Ja sam nie sprawdzałem, bo botuje na Tbocie... Ale ludzie pisali, że działa, więc powinno działać...W razie problemów PW lub GG 4265963.

Pzdr.!

Opublikowano

3-This Bot doesnt loop, that means it doesnt buy pots, horses and return to you're training place

Co co ? nie kupuje potow anie nie wraca na spota :/ to mozna pofarmic golda jedynie :/

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem ze gdy wlaczam Isrobota, a potem tego Hax cos tam i naciskam prawym na isro i start juz sie laduje gdy nagle taki bląd:

Wystąpił problem z aplikacją sro_client.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Wyślij raport o błedach Nie wysyłaj

Nie wiem czy cos zle zrobilem czy to bład w tym pliku PLEASE HELP

JUZ NIE MAM TEGO BLĘDU...

Teraz mam taki ze jak juz wbije do silka na bocie to wszystko ladnie, pieknie laduje sie a jak juz wszystko zaladowane i mam zaczynac grac to silk się wyłącza PLX HELP

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mystek dopisz do pliku Hosts

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

121.128.133.26 gwgt2.joymax.com

C:\windows\system 32\drivers\etc\Hosts

blad powinien zniknac

Opublikowano

jezeli znajdziesz haxracka pod aktualnego bota to tak ale nie bedziesz miał nazw skilli tylko bedzie unknow skills ;]

dobre do gold farm ;]

Opublikowano

LOL i tak nie mam skilli (mam jeden z fire imbub czy jakos tak)a i czy istnieje xacrax pod isro nowy?

a co ten hax crax nie dziala?

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda ze po eng po pol by się przydał, właśnie próbuje zainstalować mam nadzieje ze działa naszło mnie na silka ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...