Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalonline Bot V 0.8 By Gogeta70

glogos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem , proboje ustawic teog bota z tuta daje set demon color hp i player hp gdy daje start bot pisze searching fitghing i niby zabij apisze 6 killow ale w kalu nie ma ani % z tych " NIBY" MOBOW WIE Ktos o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odpuść sobie (chyba ze chcesz wbijać lvl 2 miesiące) ^^

To jest zwykły autoit (Pixel Bot) - oczywiście okno kala musi być cały czas aktywne, bo inaczej bot nie będzie działał.

Kiedyś testowałem, strasznie to wolne i zbugowane.

sign.png
Opublikowano

osobiscie uzywalem kiedys pixel bota i powiem ze dobrze ustawiony jest genialny kiedys na devilach na s1 przez 4 dni non stop mi chodzil bez problemu wiec wiecie ^^ nazbeiral mi sporo glowek wiem ze 4 dni chodzil bo nie bylo mnie w domu a komp chodzil i jak wrocilem to mialem co prawda pelno fl-ow ze bana mam juz zalatwionego itp ale dzialal ( i tak btw bana nie mialem ) :P

przestalem go uzywac jak xeet wypuscil bota na allegro :P wlasciwie nie wiem czemu juz nie uzywalem pixelbota :s:o

Opublikowano

osobiscie uzywalem kiedys pixel bota i powiem ze dobrze ustawiony jest genialny kiedys na devilach na s1 przez 4 dni non stop mi chodzil bez problemu wiec wiecie ^^ nazbeiral mi sporo glowek wiem ze 4 dni chodzil bo nie bylo mnie w domu a komp chodzil i jak wrocilem to mialem co prawda pelno fl-ow ze bana mam juz zalatwionego itp ale dzialal ( i tak btw bana nie mialem ) :P

przestalem go uzywac jak xeet wypuscil bota na allegro :P wlasciwie nie wiem czemu juz nie uzywalem pixelbota :s:o

Jeśli ci działał to mógłbyś mi dokladnie opisac co i jak ?

bo z tego tuta robie wszystko dokladnie i postac stoi na bocie tak jak pisalem widac ze zabite ale 0% expa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...