Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Szukasz Przyjaciół Do Gry/graczy do gildii/Pomocy Na Serwerze Lub Potrzebujesz Pomocy Z Zadaniem ?Zajrzyj !

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam : Przyjaciela do gry

Global : Metin2PL

Serwer : Astral

Królestwo : Chunjo

Mój level : 35

Moja profesja : Body

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 35

Kontakt : GG / PW tutaj

GG : 5418317

zbyt duża sygna

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam : Ludzi do gildii

Global : Metin2.sg

Serwer : Singapur

Królestwo : Jinno

Mój level : 40+

Moja profesja : bm

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 1+

Kontakt : pw

76561198090890807.png

Opublikowano

Szukam : Ludzi do gry

Serwer : 22(Orion)

Mój level : 1

Moja profesja : mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 1

Kontakt :

GG : 21144420

Opublikowano

Szukam :Kolegi / Koleżanki do wspólnej gry.

Global: PL

Serwer :Endurion s20

Królestwo : Shinsoo

Mój level :1

Moja profesja :Sura WP

Minimalny level przyjaciela/pomocnika :0++

Kontakt : GG

GG :13150801

xxx

Opublikowano

Szukam : Druzyny

Serwer : Elares

Moja profesja : mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 37+

Kontakt :w grze Miskoskii Ch2

GG : 12051866

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w : Misji na konia bojowego

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Szukam : Osób Do Gildii

Global : Polski Metin2

Serwer : Arkantes

Mój level : 75

Moja profesja : Wojownik Mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : Do gilid Przyjmujemy Ninja : +35 i w miare dobra postac wojownik 40 i w miare dobra postac Sura 40 i w miare dobra postac i Szaman 25 i w miare dobra postac

Kontakt : [email protected]

GG : 3265774

Opublikowano

Szukam : Pomocy

Global : Metin2

Mój level : 127

Kontakt :

GG : 7607605

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w : Zrobieniu prywatnego serwera Metin2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukam : Ekipy do grania

Serwer : Kirian lub Orion

Mój level : 30 i nadal rośnie

Moja profesja : Mental<333l

Kontakt : PW

GG : 21144420

Opublikowano

Szukam : Przyjaciela do gry/Partnera

Global : PL

Serwer : Deimos s19

Mój level : 7

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : +15

Kontakt : gg

GG :28353065

reflink

Opublikowano

Szukam : Przyjaciela do gry/Partnera

Global : US/JP/CO KR

Serwer :

Mój level : 0

Moja profesja : Mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : +0

GG :6644243

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Szukam : Kumpli do gry.

Global : Polski.

Serwer : Monastyr

Królestwo : Shinsoo

Mój level : 33+

Moja profesja : BM

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 0+

Kontakt : PW

GG : 2484987 (niewidok)

Opublikowano

Szukam: Osoby do wspólnej gry. Płeć mi jest obojętna, więc śmiało!

Global: To tak. Najbardziej bym chciał, aby to był global PL, ale jeżeli osoba ma preferencje do gry na US, SG, lub nawet Brazylijskim metinie, ja nie widzę przeszkód.

Serwer: Preferuję Syriusz, ale jeżeli owa osoba ma jakiś "majątek" na innym serwerze, to nie pogardzę, ale tak jak mówię, najbardziej podchodzi mi Syriusz. Jeżeli chodzi o serwery zagraniczne, jest mi to dowolne.

Królestwo: Preferuję Jinno,- inne królestwa również znam, więc możemy się dogadać co i jak.

Mój level: Mój level na Syriuszu to 20. Narazie nie biję levela,- znalazłem ciekawy sposób na zarabianie i jakoś żyję. Ten level to jeden dzień bicia, więc mój level praktycznie wynosi 0+, Jeżeli natomiast pójdziemy na mt2 zagranicznego, to również będzie zerowy.

Moja profesja: Szczerze? Dostosuję się. Umiem grać prawie każdą klasą postaci, poza Surą BM, oraz Ninją Archerem. W każdym razie, dostosuję się do partnera/partnerki, jeżeli on chce grać wojem body, ja biorę szamana smoka, jeżeli surkę wp, biorę hilerkę. I to zależy co i jak, więc tutaj też się dogadamy.

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 0+. Nie wymagam wiele,- no chyba, że ma gdzieś konto, więc wiadomo, akceptacja.

Kontakt:

-Prywatna wiadomość na forum,

Coś od siebie: Dobra, dałem taką czcionkę, w sumie nie wiem czemu. Chociaż na myśl przychodzi mi to, abyście to przeczytali dokładnie. Więc tak, głównym powodem tej notki jest takie coś,- jesteście zainteresowani, więc czytajcie całą.

Dobra, nie ma w tym wzorze jakiś wymagań czy czegoś, ale od razu powiem tak: szukam osoby, która posiada mikrofon. Wiem, wiem, niektórzy po prostu nie są w stanie finansowo zafundować sobie takiej zabawki. Ja to rozumiem, ale chodzi o komunikację, więc

sory ludzie bez mikrofonu,- odpadacie na starcie. Dalej, szukam osób, które nie boją się odważnych projektów. Co mam na myśli? Będę miał zamiar kręcić odcinki pewnych momentów, jakiś fajnych zdarzeń i wrzucać na yt,- po prostu razem byśmy coś tworzyli.

Dobra, następnie. Osoba owa może w ogóle nie posiadać doświadczenia w owej grze,- to dla mnie nie problem, nauczę Cię grać, wytłumaczę czy co tam byś chciał/chciała. To mi tam nie robi,- żeby nie było. Moim najlepszym osiągnięciem jest wbicie 73 lvl SURĄ WP, na

monastyrze. Dlaczego zakończyłem? Przez zwykłe wkurw@$@,- długo by gadać, w przyszłości, jeżeli coś razem skminimy, to musi być to. Kolejną rzeczą jest to, że nie możesz się szybko nudzić. Szukam osoby, która będzie grała aktywnie, nie tylko w wakacje. Oczywiście w roku szkolnym nie wymagam dużo, ale wiecie. Żeby była dostępna,- jak jej nie ma, to pisze coś, żebym się nie martwił. Osoba ta, też nie może byś sępem. Oczywiście jak coś zarobię, czy coś to dorzucę, pomogę,- ja też jak będę czegoś potrzebował, to pomoc winnem otrzymać. Gildię w przyszłości założymy, to raczej pewne,- przemyśli się jeszcze. A i osoba musi być wygadana, bo ja dużo gadam, ale jak druga osoba nie reaguje, to ja dziękuje... A i najważniejsze. Zero hacków, gramy na legalu.

Dobra, rozpisałem się, ale wiecie! To musi być tak jedna osoba. Pozdrawiam i czekam!

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Serwer : Gromo (s10)

Mój level : 32

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 30

Kontakt :

GG : ||||||||

Opublikowano

Siema !!! Szukam kogoś kto pomoże ogarnać mojego priv serva - zrobic spol , dodac nowe itemy , itd . Dam full + za to prosze o zainteresowanych pisać na gg : 36840878 .

Opublikowano

Szukam : kolegi kolezanki do gry

Serwer : kronos(s23)

Mój level : 15

Moja profesja : WP

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : 1

Kontakt :

GG : 11884254

szukam osob ktore by graly codziennie . zebym mogl oczekiwac od niej pomocy ale zeby ona tez mogla odemnie oczekiwac pomocy .

Opublikowano

Szukam : Przyjaciela/pomocnika

Global :PL

Serwer : 21 Candia

Królestwo :Chunjo

Moja profesja :Wojownik mental

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : wyższy od mojego najlepiej 50+

Kontakt :

GG : 866251

Szukam pomocy w : Nabiciu lvl moim trzem kontom do fishbota na 30lvl

Opublikowano

Serwer : Grymuar

Mój level : 1+

Kontakt :

GG : 3 4 9 0 6 2 9

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Global : Metin 2.sg

Serwer :jest jeden

Mój level : 8 (ale ciągle rośnie dzisiaj zacząłem grę)

Moja profesja : Woj body

Kontakt : na pw , gg

GG : 8138838

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w : miłym spędzaniu czasu

Opublikowano

Szukam: Osoby do wspólnej gry. Płeć mi jest obojętna, więc śmiało!

Global: To tak. Najbardziej bym chciał, aby to był global PL, ale jeżeli osoba ma preferencje do gry na US, SG, lub nawet Brazylijskim metinie, ja nie widzę przeszkód.

Serwer: Preferuję Syriusz, ale jeżeli owa osoba ma jakiś "majątek" na innym serwerze, to nie pogardzę, ale tak jak mówię, najbardziej podchodzi mi Syriusz. Jeżeli chodzi o serwery zagraniczne, jest mi to dowolne.

Królestwo: Preferuję Jinno,- inne królestwa również znam, więc możemy się dogadać co i jak.

Mój level: Mój level na Syriuszu to 20. Narazie nie biję levela,- znalazłem ciekawy sposób na zarabianie i jakoś żyję. Ten level to jeden dzień bicia, więc mój level praktycznie wynosi 0+, Jeżeli natomiast pójdziemy na mt2 zagranicznego, to również będzie zerowy.

Moja profesja: Szczerze? Dostosuję się. Umiem grać prawie każdą klasą postaci, poza Surą BM, oraz Ninją Archerem. W każdym razie, dostosuję się do partnera/partnerki, jeżeli on chce grać wojem body, ja biorę szamana smoka, jeżeli surkę wp, biorę hilerkę. I to zależy co i jak, więc tutaj też się dogadamy.

Minimalny level przyjaciela/pomocnika: 0+. Nie wymagam wiele,- no chyba, że ma gdzieś konto, więc wiadomo, akceptacja.

Kontakt:

-Prywatna wiadomość na forum,

Coś od siebie: Dobra, dałem taką czcionkę, w sumie nie wiem czemu. Chociaż na myśl przychodzi mi to, abyście to przeczytali dokładnie. Więc tak, głównym powodem tej notki jest takie coś,- jesteście zainteresowani, więc czytajcie całą.

Dobra, nie ma w tym wzorze jakiś wymagań czy czegoś, ale od razu powiem tak: szukam osoby, która posiada mikrofon. Wiem, wiem, niektórzy po prostu nie są w stanie finansowo zafundować sobie takiej zabawki. Ja to rozumiem, ale chodzi o komunikację, więc

sory ludzie bez mikrofonu,- odpadacie na starcie. Dalej, szukam osób, które nie boją się odważnych projektów. Co mam na myśli? Będę miał zamiar kręcić odcinki pewnych momentów, jakiś fajnych zdarzeń i wrzucać na yt,- po prostu razem byśmy coś tworzyli.

Dobra, następnie. Osoba owa może w ogóle nie posiadać doświadczenia w owej grze,- to dla mnie nie problem, nauczę Cię grać, wytłumaczę czy co tam byś chciał/chciała. To mi tam nie robi,- żeby nie było. Moim najlepszym osiągnięciem jest wbicie 73 lvl SURĄ WP, na

monastyrze. Dlaczego zakończyłem? Przez zwykłe wkurw@$@,- długo by gadać, w przyszłości, jeżeli coś razem skminimy, to musi być to. Kolejną rzeczą jest to, że nie możesz się szybko nudzić. Szukam osoby, która będzie grała aktywnie, nie tylko w wakacje. Oczywiście w roku szkolnym nie wymagam dużo, ale wiecie. Żeby była dostępna,- jak jej nie ma, to pisze coś, żebym się nie martwił. Osoba ta, też nie może byś sępem. Oczywiście jak coś zarobię, czy coś to dorzucę, pomogę,- ja też jak będę czegoś potrzebował, to pomoc winnem otrzymać. Gildię w przyszłości założymy, to raczej pewne,- przemyśli się jeszcze. A i osoba musi być wygadana, bo ja dużo gadam, ale jak druga osoba nie reaguje, to ja dziękuje... A i najważniejsze. Zero hacków, gramy na legalu.

Dobra, rozpisałem się, ale wiecie! To musi być tak jedna osoba. Pozdrawiam i czekam!

AKTUALNE!

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Szukam :Ekipy do grania oraz do gildii

Global : Nevadia

Serwer : Nevadia

Królestwo :Jinno

Mój level : dopiero zacznę dzisiaj

Moja profesja : wp / body lub opcjonalnie mental : D

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : również może dopiero zacząć tam grać

GG : 19373200

*Opcjonalnie

Szukam pomocy w : ogólnie szukam ekipy z którą będę mógł grać i mieć wspólne wyjścia na DT i tym podobne zabawy ^.^ pisać jestem cały czas praktycznie na GG

Opublikowano

Szukam :Kolegow Do Gry

Global :Metin2 US

Serwer :Obojetnie

Królestwo :Jinno badz Chunjo

Mój level :1

Moja profesja :Sura BM

Minimalny level przyjaciela/pomocnika :1

Kontakt :

GG :11178123

Opublikowano

Szukam : Gracza/graczy mających doświadczenie na metin.us

Global : Metin2.us

Serwer : New World

Mój level : dzisiaj zacząłem

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : lvl nie ma znaczenia liczy sie osobowość

Kontakt :

GG : 9726080 /zawsze niewidoczny

Opublikowano

Szukam :Koleśa który ma konto na zbyciu

Global : PL

Serwer : Każdy

Królestwo : Każde

Mój level : Level które ma mieć konto przynajmiej 61 lvl +

Moja profesja : Profesja każda !!!

Minimalny level przyjaciela/pomocnika : ------

Kontakt :

Tu na mpc forum PW

Opublikowano

Szukam :Kolegi do Gry

Global :Metin2.sg i metin2 PL

Serwer :Almanach

Królestwo :Jinno

Mój level :30

Minimalny level przyjaciela/pomocnika :Obojetnie

Kontakt :

GG :11178123

PS Szukam KOlegi do Gry na almanachu z lvl 30+

Szukamy kolegi do gry na Metin2.sg z 30+ lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...