Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysro Offline? 9 luty 15:00

kmo_PiYs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze padl ?xD lub ryja cos znowu...

@Precision

dobrze ze nie grasz bo ci Wybrancy to zjeby...

wyjebali za czepianie sie regulaminy.."zakaz przeklinania i klucenia sie "

Czluki radze wyjsc...gildia poje**na a ten pushek to g*j niemyty

Opublikowano

MySro i Euro ;d - 8 cud swiata ... chinole 2 rok bede obchodzic ,swinie beda latac a ja zostane papiezem ....

normalna inspa co najwyzej to event..

b577e893e102f.png

Opublikowano

DB7..?myslisz ze db7 haknelo mysro ?;p watpie w to...ecSRO tez nie dzialalo przez ponad miesiac...ale sie doczekalismy ;p

Opublikowano

a co jak zbanowali europejskie ip? Tylko nam sie wydaje ze inspa jest i bedzie przez tydzien, miech a moze i nawet rok... ostatnio zauwazylem ze gm w ciula robi i okrada (scamuje) europejczykow ktorzy zamawiaja silki na mysro... sam zamowilem, to silki dostalem a glavie 85 +5 i 80kk ''pozyczyl'' i nie chyba nie chce oddac... moj kolega z niemiec tez zamowil i nie dostal wogole silkow... wiec moze dlatego gm woli sie wzbogacic na europejczykach a potem bb ban i kopa w dupe...

tak przypuszczam ;P i zebym nie wykrakal

@down

no starcili by i to niezle... w koncu wiekszosc servera to z europy gracze, to europa kosi all unitaty (co do shatana to jeszcze nam brakuje) a moze gm pobanowal eu ip bo unikaty za czesto zabijalismy ^^ <- watpie ale wiesz jak to chinole... inacej mysla, inna kultura i tyle... ja obecnie czekam na esro... tam sie moze nagram bez tych sunowcow -.-

Opublikowano

@up

po to jest ten temat bo tutaj zachodza rozne mysli 'co sie stalo z mysro'... ktos sie spytal czemu tak jest to my mu podajemy (kazdy inne) przyczyny czemu tak jest... a inspekcji na mysro juz sporo czasu nie bylo wiec tez sie zdziwilem czemu jest... moze event, moze skille a moze tylko wymiana servera zeby bylo mniej lagow... poczekamy, zobaczymy

@down

podobno szukano na tym forum mysro ale nic nie znaleziono... watpie zeby gm odpisal na QQ albo na emaila, moze cos robia to nie bede im gitary zawracal...

Opublikowano

ale konto na mysro czy konta na forum mysro? ^^

@down

nie bylo powodu by zamykac server... kasa z tego dobra leciala bo ile to silkow sie kupywalo / suny

Opublikowano

23:10 i off

Juz sie zaczynam zegnac z moim mysrowym charem ^^ Zreszta i tak warrek/cler ownuje =D

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

@2up

no dokladnie, robia inspe a my nie wiemy o co chodzi i w niepewnosci nas trzymaja... ;P

ale fajowo to by nie bylo ;( kupa czasu poszlo na wbijaniach lv, ale wspomnienia mam, kolegow zdobylem, fajne gildie byly, wary i konfy na skype ;P

jak nie otworza to poczekamy na esro, bo juz niedlugo go skoncza to tam sie bedzie kontynuowac gre bez tych chinoli i sunowcow ;P

pozdro

Opublikowano

to jest chyba koniec...

wszedlem na strone http://www.mysro.cn/DNS/mysrobbs/ potem w ''MySro??????'' i wyszly mi 2 punkty (po chinsku oczywiscie):

?????????????????MYSRO??

???MYSRO???????????

przetlumaczylem je na polski na http://translate.google.com/ i wyszlo mi cos takiego:

KONIEC otrzymywać rekomendacje ? Wybierz "self-help z konta w grze MYSRO".

? MYSRO podejrzewa się do otrzymywania Proszę nie używać.

jak myslicie co to znaczy?? Bo moim zdaniem to chyba koniec z mysro tylko nie jestem pewien wiec sie pytam...

Opublikowano

OMG jak może chinol znać polski -.-? ich w szkole nie uczą o ile chodzą xD

Edit znalazlem to na Mysro.cn

Hello everyone.

??????????????????????????nooby ?????????????????????????? ? Wiem, że nie może powitanie serwera, ale większość graczy z Europy do nooby, więc chcę ci powiedzieć, istnieją gracze w każdym normalnym znaczeniu tego słowa:)

?????????????????????? Nie wiem, jaką formę takie kwestie, jak wezwał do General Motors Corporation.

?????? To jest źle? ???????????IP??????? Prawdopodobnie nie, otrzymają zakaz IP i ukończyć wyścig.

???????cSRO???????????????cSRO ???????? Chodźcie grać w tym samym cSRO Chiny Silk Road online, znam kilku zawodników z cSRO i bardzo piękne.

??????????????ECSRO??????????????? Wiem, że dobrze na tym trudnym ECSRO bez wypowiedzenia, więc sądzę, że możemy.

?????????? Najlepszym jesteś zarejestrowany niepełnosprawnych.

????? Mam tak wiele.

super partia kurwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...