Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysro Offline? 9 luty 15:00

kmo_PiYs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
OMG jak może chinol znać polski -.-? ich w szkole nie uczą o ile chodzą xD

Edit znalazlem to na Mysro.cn

Hello everyone.

??????????????????????????nooby ?????????????????????????? ? Wiem, że nie może powitanie serwera, ale większość graczy z Europy do nooby, więc chcę ci powiedzieć, istnieją gracze w każdym normalnym znaczeniu tego słowa:)

?????????????????????? Nie wiem, jaką formę takie kwestie, jak wezwał do General Motors Corporation.

?????? To jest źle? ???????????IP??????? Prawdopodobnie nie, otrzymają zakaz IP i ukończyć wyścig.

???????cSRO???????????????cSRO ???????? Chodźcie grać w tym samym cSRO Chiny Silk Road online, znam kilku zawodników z cSRO i bardzo piękne.

??????????????ECSRO??????????????? Wiem, że dobrze na tym trudnym ECSRO bez wypowiedzenia, więc sądzę, że możemy.

?????????? Najlepszym jesteś zarejestrowany niepełnosprawnych.

????? Mam tak wiele.

Następnym razem jak coś "mądrego" wymyślisz przeczytaj date kiedy post został wysłany "European players 发贴心情 Post By:2008-11-20 6:21:00 "

Raczej mało aktualne info. Jak już coś podajesz podaj link http://www.mysro.cn/DNS/mysrobbs/dispbbs.a...=11&Id=1610

Temat i tak napisany przez jakiegoś barana i nie potwierdzony przez adminów mysro więc...

Opublikowano

dlaczego 10 min ... ? mysro napewno jest online tylko zmienili ip na serverze i dlatego nam pokazuje ze mamy inslekcje .... wiec trzeba cos z tym zrobic ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...