Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Zagraniem Na Alteriwnet.

Danger869

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry mam problem z zagraniem w coda mw2 przez alteriwnet mam problem że jak wbijam do MP call of duty to mi wyskakuje błąd o w którym pisze "This build of Modern Warfare 2 is no longer valid for online play" a potem jak chce wejść do jakiejś zabawy to nie chce mi wogóle szukać graczy wczoraj czekałem nawet 2 godziny ale nie znalazło . Błagam o pomoc

Opublikowano

• Usuń 3 pliki:

/caches.xml
    /bootstrap/caches.xml
    /steam_api.dll
  • Jeśli masz jakieś pliki z rozszerzeniem *.cpart też usuń je.
  • Otwórz plik iw4mp.cfg notatnikiem i sprawdź czy enable_updates jest ustawione na 1
  • Uruchom grę jako administrator.

Jeśli otrzymujesz błąd 'Hash verification failed':

Opublikowano

dobra dobra ale gdzie to jest przeszuakałem główny katalog z MW2 i tam nie ma i ja pobrałem tylko ten crack z alteriwnetem i DLC który razem zajmował około 650mb oczywiście spakowane

Opublikowano

mam wersje 1.3.37 to jest najnowsza tak przynajmniej znalalazłem na stronie AIW http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 ponadto to mój screen COD mW2 którego mam i tamnie ma tych plików jak bootstrap czy cache ;/ http://www.iv.pl/images/95810928935499934429.png i pobrałem patch do COD MW2 że strony chomikuj.pl pod nazwą "Call of Duty Modern Warfare 2 Stimulus Package DLC MultiPlayer Crack" który miał 577mb spakowany. Czy może jak popatrzycie to w moim w folderze z plikami MW2 coś brakuje jak tak to mi powiedcie pls

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dołączam sie do problemu ;] nie mam wgl tych plikow co kolega wyzej napisal by usunac, patche wgrywalem i tez nie dzialaja ciagle ten sam błąd, moze mam jakas zla wersje aiwneta ... chociaz z rok temu na niej gralem i dzialala... a teraz gdy instalowalem nie mialem nawet tego okienka by wpisac ten tekst... moze ktos wie jak to naprawic ? :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...