Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z CS:S, ponieważ ściągłem sobie mapki z fpsbanana i na tej mapie którą ściągłem to mam różowo- czarne kwadraciki, w niebie mam czasem napisy ERROR, jak to naprawić, robiłem reinstala gry. Słyszałem coś o jakiejś paczce tekstur która to likwiduje ale nie wiem o co chodzi dalej :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wejdź tam gdzie masz grę umnie wygląda to tak "D:\gry\CSS\Counter-Strike Source\cstrike\maps" usuń te mapy które masz różowe(pewnie wystąpił błąd podczas ściągania) wbij na serwer który pobierze te mapki od nowa i powinno stykać.

Opublikowano

Nie wystąpił żadem błąd podczas ściągania. Poprostu już wieem, że nie mam tekstur ale nie wiem skąd je ściągnąć. Wszystkie mapy które ściągnę to mają różowe i czarne kwadraty raz po raz tam domek czy skrzynka są normalne.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wchodzisz tam gdzie masz zapisane mapy.Usuwasz te które mają błędy.Wchodzisz na serwer byle jaki i grasz,jak wypadnie ta mapa którą usunąłeś pobierze sie i powinna normalnie wyglądać.A mapy rozpoznasz po nazwach.

Opublikowano

CZy ty nie rozumiesz, że mi się nie chce czekać 3 dni na servie zanim oni dadzą te mape akurat jaką ja chce ?? Map do CS:S jest od najebania a ty mi wyjeżdżasz poczekaj aż załadują te mape lol. Pomóż mi szukać texture pack lepiej już a nie pierdolisz.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Kurwa a kto CI każe grać cały czas i czekać,jak wejdziesz na tą mapę 1 min później bo będzie ściągał to nic chyba Ci sie nie stanie!!!.1 minuta CIe nie zbawi nie zajebiesz 10 przeciwników.

Opublikowano

to podaj mi server gdzie znajdę mapę o nazwie:cs_meridian; de_westwood; cs_parkhouse; de_villa; cs_bikini

Ja pierdolę.Graj na tym serwie gdzie zawsze i jak wpadnie ta mapa to ja ściągniesz i po sprawie.A serwery to proszę P12 lub u prezesa nie podam CI ip bo miałem przerwę w css i poszukuje patcha żeby grać.

Opublikowano

A więc ludzie:

1.Możesz znaleźć mapę na serwerach wchodząc w filtry i wpisując mapę jaką chcesz,ale nawet jak ją pobierzesz z serwera to to nic nie da.

2.Link do tekstur:

To jest ukryta treść, proszę

Chyba powinny działać,jeżeli Ci pomogłem postaw plusa,bo od nowa muszę zbierać :)

Masz sprawę ? To spie*dalaj !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...