Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wymienię]65Lv. Na S24 Oraz 38 Na S19 Za Konto Na Prywatnym Serwerze.

InfernoSkull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś do zaoferowania mam wojownika 65 lv, z normalnym nickiem na S24. Skille: aura m4-m5, wir m5-m7, 3strone M6-m7 (all skille weszły na 17),poli na 18 , 17 lv konia , 4 przywolanie. EQ: Zelak+7, nimfa+6, Boga+4 , Buty 1k hp, naszyjnik 500 hp, branza+6, kolce 2 b +6, lwia tarcza+7, całe eq potow ,2 tickety do v2, marmury blogo itp. Oraz dokładam to tego ninja 38 lv na S19 ( na tym samym koncie jest jeszcze wojka 30/34 lv. ) , SKille : zasadzka m5, wirki m2, Poli 11. Do tego eq: 5 ku wirujacy, 4 x ks poli, ebo +9 , ebo +7, lwia tarcza+7 , jesionek+9, skrzydła+5 i wiele innych. Zainteresowannych prosze o kontakt pod nr gg : 31432902. Za powyższe konta interesuje mnie jakieś dobre konto na Candylongju, Elitemt2, Dragonmt2, Pandoramt2, Hybrids .. ogólnie na jakimś z prywatnych serwerów gdzie gra dużo ludzi, polaków. Zamiane moge przeprowadzic poprzez serwis allegro. SS moge wyslac na gg. Pozdrawiam i zachecam do wymiany .

@Edit. Mam jeszcze wojowniczke na s5 z porządnym nickiem 70-75 lv. Z fryzurą i 20-30 smami . Bez eq z militarem poli na 12. Skille: aura m5-7 , berek m5-7, wir m5-7, 3stronne G1 - G5 .

@Edit. Możliwa sprzedasz za złotówki , albo yangi na jakimś z serwerów S1-S25

sygnat.png

• Dodaj nową pozycję...