Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Sprawdziany Kl. 1/2/3 Gim - 100% Za Free

dogma11

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hej! a nie masz może testów do Matematyka wokół nas dla klasy 4 podstawowej? i Dzień dobry historio testy dla klasy 4 podstawowej?

Opublikowano

pobrałem magnet. ta paczka do 1 i 2 klasy. tam są grupy chyba i w paczce są tylko grupy b mógłbyś jakoś przesłać grupę a z pierwszego testu.

Opublikowano

Hej potrzebuje sprawdzianów, j.polski świat w słowach i obrazach 3, j. niemiecki aha neu 3a i 3b, biologia ciekawa biologia 3, geografia puls ziemi 3, fizyka bliżej fizyki 2 i 3 . Będe wdzięczna, błagam zlituj się ... czekam na te sprawdziany, a może masz kartkówki do tego? Nie pogradze; ) adres e-mail [email protected] kurde czekam, zlituj się nad mną ;d

Opublikowano

Cześć piszę w sprawie sprawdzianu z matematyki. Książka "Matematyka wokół nas" WSip nowej podstawy programowej dla klasy 3. Dokładnie chodzi mi o spr z podobieństwa figur. Jeśli możesz prześlij mi na e-maila: [email protected]

z góry dziękuję ;-)

Opublikowano

Macie coś z tego ?

Exam Challenges 3 npp (Pearson Longman)

Podróże w czasie 3 npp (GWO)

Sprawdziany do "Po Polsku " PWN

Spotkanie z Fizyką 4 npp (Nowa Era)

Deutsch Aktuell 3 (LektorKlett)

Sesje z plusem 3 gimnazjum na rok 2011/2012 (gwo)(matematyka z plusem 3 gim -trzecia wersja)

Po Polsku (PWN) 3 Sprawdziany z działów

Opublikowano
Strona zamknięta. Podziękujcie mpc, za to, że zablokowali mi konto bez powodu, dziękuję.

Zamknijcie to -_-"

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

boze... wystarczy wpisac odpowiednie hasło w google i macie wszystkie sprawdziany z danych ksiazek to raz, a dwa to, ze nauczyciele daja czesto swoje, stare sprawdziany, pewnie całkiem inne niż te.

Weteran
Opublikowano

Tak wiem, tylko ze kazdy spr. co znajde w google jest na chomikuj na haslo.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Specjalista
Opublikowano

boze... wystarczy wpisac odpowiednie hasło w google i macie wszystkie sprawdziany z danych ksiazek to raz, a dwa to, ze nauczyciele daja czesto swoje, stare sprawdziany, pewnie całkiem inne niż te.

no masz rację, u mnie nauczyciele się zorientowali że mają ludzie odpowiedzi i teraz swoje dają, chociaż część jeszcze pasuje

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...