Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówie że nie w tym dziale bo tam od 250 postow, ale mam do GM prosbe

Wpisuje byle jaki login i haslo to wyskakuje Nieprawidola Nazwa konta lub haslo jak wpisze swoj login z byle jakim haslem tez tak mam, ale jak wpisze logi i haslo poprawie to wyskakuje Blad podczas laczenia z serwerem, od poczatku konta mam takie problemy ale zalogowywalo za 10 razem a teraz z 60 razy zrobilem i nic.

2. Mam zbugowane KD

W Eq pokazuje ze mam KD Obrony +0, Ale na Handlu do innych Albo Pokazuje Witala +0 albo KD Speeda +0 Więc co jest?

Prosze o odpowiedzi

Login do konta dam tylko GM na Pw :)

@EDIT.: O jest zalogowalo wreszcie ale mam ciagle problemy

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki bug , taka prawda , nagle mam tygre +6 za 2 min +7 i znów +6 , inni podobnie mieli...Zapowiadał sie fajnie szkoda ze tylko zapowiadał o.O Jednak trzeba docenić ich prace.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Taa

A ja dostałem bana za 1 hit niby, super GM.

Poprzekladalem se eq i pozmienialo sie w inne, potem omdlenie i gm pisze : ban za 1hit i loglo ;/

Zobaczym co dalej ;d

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

ten serwer to totalna porażka, najgorszy jaki widziałem, tyle pierdolenia, tyle przekładania, forum przez to zlagowane, oni przy nim coś robili?? pewnie tak ale jak widać 0 pojęcia i wyszło jak wyszło, sam bym się nigdy za to niebrał bo nie znam sie na tym, ale ich jest tam z 10 i wypuszczają takie gówno ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...