Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Call Of Duty Black Ops Kelner32.Dll Pomocy !

Hacker77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz to dzis na wigilje dostalem gre COD Black Ops zadowolony przyjezdzam do domu , wlacza sie autorun klikam instaluj akceptuje bla bla bla i na poczatku bylo " nie znaleziono punktu wejścia procedury Decodepointer w bibliotece KERNEL32.dll" a wiec sciaglem dll'a ze strony ( tego Kelner32.dll) i wkleilem w pliki windowsa jak pisalo w instrukcji , wlaczam COD:BO i mi pisze Blad uruchomienia skryptu instalatora Pomozcie mi blagam... gra jest oryginalna Moj sprzet ;

AMD ATHLON 64x2 Dual

2 gb ram

2.29ghz

Core processor +4400

Za pomoc daje 5 plusow prosze Pomozcie mi :(

1dy6mu.jpg
Opublikowano

Otoz to dzis na wigilje dostalem gre COD Black Ops zadowolony przyjezdzam do domu , wlacza sie autorun klikam instaluj akceptuje bla bla bla i na poczatku bylo " nie znaleziono punktu wejścia procedury Decodepointer w bibliotece KERNEL32.dll" a wiec sciaglem dll'a ze strony ( tego Kelner32.dll) i wkleilem w pliki windowsa jak pisalo w instrukcji , wlaczam COD:BO i mi pisze Blad uruchomienia skryptu instalatora Pomozcie mi blagam... gra jest oryginalna Moj sprzet ;

AMD ATHLON 64x2 Dual

2 gb ram

2.29ghz

Core processor +4400

Za pomoc daje 5 plusow prosze Pomozcie mi :(

Nie odpowiem ci na pytanie, bo specem nie jestem, ale wydaje mi się, że możesz podać system (x84 czy x64, itp.) :)

Opublikowano

Mi się wydaje że to przez programy które Ci są nie potrzebne. Np, jak instalujesz BO to nie miej włączonego Skype czy coś, po wyłączaj wszystko, przeczyść płytkę, sprawdź czy spełniasz wymagania gry i spróbuj jeszcze raz! Życzę powodzenia.

Moje Osiągnięcia:

100 postów [:)]

150 postów [:)]

200 postów [:)]

250 postów [x]

300 postów [x]

400 postów [x]

500 postów [x]

800 postów [x]

1000 postów [x]

zNeOx.png

32266.png

22007.gif

11034.gif

27118.jpg

30284.png

Opublikowano

Możliwe że to może być wina NetFramework, ale nie jestem pewny. Stwierdzam to tylko na takim fakcie, że przeważnie błędy z procedurami są spowodowane NetFramework'iem zwłaszcza że chodzi o pliki .dll. Zainstaluj nową wersję Neta...

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...