Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot - Dark Orbit

Hancoock1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Interesuje mnie jaka jest szansa na bana używając Udobota v.4.0.0.

Czy ktoś już dostał za niego bana?

I jak on teraz działa, że nie banują od razu? Ponieważ we wcześniejszej wersji banowali po logowaniu przez IP bota.

Czy są duże szanse, że dojdą kto używał Udobota v.4.0.0 i posypią się bany?

Za odpowiedzi daję add.png'ika i Pięć ;)

Opublikowano

latam na nim od początku jego wydania, czyli jakieś chyba 4 dni ? prawie non stop, zbieram boxy wale alieny, ta wersja nie łaczy sie przez proxy tak jak poprzednie, tylko ma własny serwer, myśle że szansa na dostanie bana jest na prawdę minimalna :rolleyes:

PS. jeszcze chyba nikt za niego banika nie dostał :P

PS2. nie potrzebuje "+" bo nie wykluczone że się myle , ale pisze tylko jakie są moje obserwacje :P

Opublikowano

Jak będziesz robił co pare h latania ciągle przerwy to raczej mała szansa . Szansa jest srednia wg mnie :D

zakaz handlu

Opublikowano

Zerowa, jeśli umiesz z niego korzystać i jesteś przewidujący.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

ja cisne 23/h na dobę i nic od poczotku i co 2 dni zmieniam sid i nic masz tak tylko 1 % szans na bana

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

są moze hacki do dark orbit pilnie prosze o odpowiedz!! z góry thx

!!!! ROZDAJĘ LAJKI !!!!

Opublikowano

są moze hacki do dark orbit pilnie prosze o odpowiedz!! z góry thx

antistealth, merkava, kerkava, skrypty przez wicked patcher, bot do kręcenia alienów w przegladarce napisany w autoic-ie. Myślę że nie w tym temacie napisałeś.

PS. Testuję spolszczoną przeze mnie wersję UDOBota 4. Na razie bana nie ma :) Jest w temacie udobot 4.0.0 Pl

Opublikowano

Bana zarobisz na 99% jeśli zostawisz go na StreunteRach i jakis czubek to nagra, puści do supportu :D

Był tu już zamieszczony poradnik w 4 zdaniach jak uniknąć bana ;) zmieniaj Sid, bonusboxy zbieraj na niewidce, nie zwracaj na siebie uwagi na czacie :D

:) 4 lata na PL1 ;] Nowa kariera na pl3
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Bana zarobisz na 99% jeśli zostawisz go na StreunteRach i jakis czubek to nagra, puści do supportu :D

Był tu już zamieszczony poradnik w 4 zdaniach jak uniknąć bana ;) zmieniaj Sid, bonusboxy zbieraj na niewidce, nie zwracaj na siebie uwagi na czacie :D

Piszesz o 4, a ja tylko 3 widze o.O

1. Gowno prawda.

2. Zmniejsza, ale od gracza. Od systemu i tak ban bedzie.

3. Ja poprostu mam inny nick na chacie, inny w grze i wiola :D

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wypowiedzi.

A co do:

1. Jestem przekonany, że 99% to znacznie za dużo :).

2. Po co na StreuneRach? Tam już i tak za dużo botów i ciężko cokolwiek zebrać.

3. Co z tego, że czubek nagra? Chyba mnie nie zbanują za to, że korzystam z gry i zbieram sobie w niej skrzyneczki przez parę godzin, a jeżeli mnie zaatakuje to bot i tak zacznie uciekać.

4. SID to i tak muszę zmieniać co 2 dni - częściej się chyba nie da.

5. Bonuxboxy zawsze zbieram na niewidce (to chyba oczywiste) :). Ale dzięki może innym się przyda ta informacja :P

6. Jak mam zwracać na siebie uwagę na czacie? O_o. Przecież jak bot jest w akcji to nie idzie wbijać na czat i coś na nim pisać nie? :D

Ale łap plusika. Możliwe, że inni o tym nie wiedzą -.-

Opublikowano

udo ma 40% wykrywalności jeżeli bocisz dłuugo ;)

+ do % dolicz sobie hboxy = bann

oczywiście musisz jeszcze latać na udobocie w godzinach włączonego skryptu

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Maggot666 napisaęłm ci na pw pare pytan jak bys miał czas je przeczytac i odpowiedziec to był bym wdzieczny :)

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...