Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zabezpieczenie Clienta

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak zabezpieczyć TYLKO plik root przed rozpakowaniem? Nie chcę nic innego, zależy mi tylko na root, żeby portów serwera mi nie wyciągneli... Wiem, że nikt może nie będzie się tym chciał podzielić, ale bardzo mi na tym zależy... A jeśli jesteś zaufaną osobą to mogę dać Ci nawet mój root do spakowania tak żeby nikt inny nie rozpakował ;>

Opublikowano

Siema

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak zabezpieczyć TYLKO plik root przed rozpakowaniem? Nie chcę nic innego, zależy mi tylko na root, żeby portów serwera mi nie wyciągneli... Wiem, że nikt może nie będzie się tym chciał podzielić, ale bardzo mi na tym zależy... A jeśli jesteś zaufaną osobą to mogę dać Ci nawet mój root do spakowania tak żeby nikt inny nie rozpakował ;>

Wyślij mi priva z zapakowaną wartością roota oraz packera xml, resztą się zajmę :) // Chodzi mi o link do pobrania:P

Pozdrawiam Ary

admin2r.png
Opublikowano

co ci da zablokowanie plików root skoro wystaczy użyć programów który pokazuje na jakie ip sie logujesz i pod jaki port wiec zablokowanie w kliencie nic nie da

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...