Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie widzę nowych zbroi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Mam sprawę chodzi o to ze gram na serwerze DetroMT2 i nie widzę nowych zbroi. Znalazłem poradnik co zrobić by widzieć te zbroje niestety nie jet on w języku polskim. I tu właśnie kieruje swoja prośbę. Czy ktoś mógłby przełumaczyć dla mnie ten o to poradnik: . Za pomoc daje dużo +.

54.png
Opublikowano

Cze. Mam sprawę chodzi o to ze gram na serwerze DetroMT2 i nie widzę nowych zbroi. Znalazłem poradnik co zrobić by widzieć te zbroje niestety nie jet on w języku polskim. I tu właśnie kieruje swoja prośbę. Czy ktoś mógłby przełumaczyć dla mnie ten o to poradnik: . Za pomoc daje dużo +.

Możliwe, że ich nie widzisz ponieważ są zmienione ID na serwerze i nie odczytuje ich należycie. Jeśli chcesz widzieć zbroje i inne pobierz klienta serwera i skopiuj pliki: root, pc i pc2, icon. Jesli o jakimś zapomniałem proszę mnie poprawić.

EDIT:

Więc dowiedz się jakie są ID poszczególnych zbroi i na ich podstawie zrób je w swoim kliencie.