Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy S26?

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sadzicie kiedy odpala? ja sadze ze od 1-3tyg. z powodu ze 24-25 przeszlo 3miech 12 dni wiec teraz podobnie bedzie mi sie wydaje a juz jest 3miech 10 dni okolo wiec....

A wy jak sadzicie?

zbyt duża sygna

Opublikowano

ile jeszcze będziecie pisać takich tematów? Jak będzie to będzie. Jak dla mnie wystarczył jeden serw a jak wprowadzili 5+ serwerów to już zrypali metka :/

5155135006.png

Opublikowano

po co ci s26? dla top? graj na tych co masz.. tez mozesz sszybko sie wbic.. na METIN 2 US chyba sa tylko 2 serwery i jakoś ludzie graja. :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem wystarczyło by 5 max 10 serwerów, ale za to więcej ch. Tak jak na us'ie ;)

Co do tematu to tylko team wie kiedy będzie next serwer. Muszą najpierw uzbierać od was kase :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
Jak sadzicie kiedy odpala? ja sadze ze od 1-3tyg. z powodu ze 24-25 przeszlo 3miech 12 dni wiec teraz podobnie bedzie mi sie wydaje a juz jest 3miech 10 dni okolo wiec....

A wy jak sadzicie?

jak odpalą, to odpalą. czekaj. spamerski temat :P

close :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...