Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iowamt2 [Pl][Hamachi]

Pan Jabłko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spol 16MB, czym Ty to robiles?

www.hardstylemt2.tk chcesz to CI moge taka stronke zrobic. strona miala byc pod kolegi server ale nie wypalil!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Po co wam spol?

Dzisiaj zrobie specialnie dla was launchera, ktory ma 3mb (ale cos za cos trzeba miec clienta min. Simox)

A co do dedyka, ma być na nim IS? bo nie wiem czy robic szablon pod is...

Opublikowano

Up....jest wyraźnie napisane ,że zabrania się bicia na wolnym bo to przeszkadza ludziom w grze...nie mogą nawet pvp wziąść bo wy podlatujecie i bijecie ich.

Aahhaah jestes tego pewien?

gdzie to masz? ??

W tym regulaminie?

http://www.iowamt2.czo.pl/topics2/3.htm

SKOPIOWANY W 99% z tad: http://board.4story.pl/board5-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board9-%C5%9Bwi%C4%85tynia-zasad/1031-zasady-gry/

ALBO TEN:

http://www.iowamt2.czo.pl/topics2/4.htm

SKOPIOWANY Z TAD:

http://www.wataha.pun.pl/misc.php?action=rules

MASZ Z ZAJEBISTEGO GM czy tam administratora!!! Po PROSTU OSZUKAL CIE - chyba ze o tuym wiedziales?

Aaa i jestem ciekawy czy administratorzy gry 4Story Pozwolili mui skopiowac ich regulamin..

- i przywłaszczyc go sobie..

Opublikowano

nie czytalem waszych odpowiedzi gdyz mnie to nie interesuje. bardzo polecam serwer bardzo mil Team serwera. warto zagrac nawet na cliencie. zbieram ---

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Mam Pytanie . Cały czas gdy chcę wbić na serwer wyskakuje mi " Zostaniesz połączony z serwerem " i nic się nie zmienia . Umiecie to rozwiązać ? dam za to + lub -

image2.png?id=da970241d2a8504db28c23b861

Opublikowano

Plusik leci

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Jak juz wczesniej powiedzialem GM nie zdaje sobie sprawy co to sa prawa autorskie...

Teraz ten debil jeszcze ,,zaktualizowal'' i zmieil co nie co...

Jeśli czytasz te wiadomosc publicznie Ci mówię ze żal mi cie ..

I ciebie mi też zal modzie...

Myślisz ze jak mi dales % za spam w moim posie wyzej to cos zrobiles?? zasługuje na to ? NIE MASZ KRETYNIE DAC MI ZADNEGO % .. Lepiej Przeczytaj regulamin banowania... TO nie jest spam...

Chyba ten GM to twoj kolega albo cos w tym stylu...

Leci na ciebie raport do Głownego Admina Forum!

Opublikowano

Regulamin ponoć jest autorstwa kolegi Eryka...Co do kilku wypowiedzi up...logo czasem pada..obiecuje ,że dziś to zrobie i będzie cacy:) Niedługo przestawimy serwer na no-hamachi a potem na dedyka;)

Spol od wczoraj jest dodane...więc czytajcie a nie plusujcie..

Opublikowano

Przepraszam cie Lati

ale obserwuje ten temat i bardzo obiecujace jest to ze kolega Eryka Jest 'Administratorem 4Story czy tam GameForge''

A przy okazjii jesli chcesz mozesz skorzystac z moich usług na gg... Moge sam napisac regulamin

Po za tym jezeli zeczywiscie eryk ma takies znajomosci to jego kolega pracuje dla 4Strory i nie moze dawac ,,licencjii na regulamin''

omenmr.jpg
Opublikowano

Zapowiada się super, większość komentarzy pozytywy. Już zasysam spolszczenie. Leci - i zapraszam nick ProFile

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein

Nie ma co się rozpisywać pomogłem?? daj „+

Opublikowano

iowamt2.tk

Strona juz powstala. Zaraz dodam reg.

Do działania poprawnego zaleca sie przeglądarke Mozlilla FX, Google chrome.

@EDIT:

Przepraszam ale logo gł. bedzie dopiero po południu. Musze je troszke przerobic.

Opublikowano

server chyba off loglo mnie przy bonowaniu eq a teraz nie mogę się zalogować na hamachi tez ludzie pisali ze off, a zapowiada się fantastycznie

Opublikowano

Czekam na decyzje Bartka i Krystiana.

Jeżeli sie zgodzą to bedzie stronka oraz Launcher dla graczy co maja modele i dal co nie maja modeli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...