Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops Radar Cheat

Rocker121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje Tutaj Hack Dzięki Którym Widzmi Ludzi. Jest To Wersja Beta.

By Działał Trzeba Grać W Nie Pełnym Oknie

Link:http://www.przeklej.pl/plik/external-radar-codbo-2-exe-00257mb9s2mv

Screen:externalradarv22a44.png

VirusTotal:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=49c42f4f913fa4ffe5b263553951956fb88941223eba61e78f47b8c6ed9353bd-1292896497

vintage2x.jpg
Opublikowano

mam pytanie ja chcialem sprawdzić czy działa i włączyłem na 5 min i odrazu wyłączyłem to dostane za to bana?:D

Prawdopodobnie tak. Tez tak zrobilem, najlepiej czekac i samemu sie przekonac. Jak dostane bana to ide na ps3 grac w bo.

sig1wc2km3.jpg

18706.png

28665.jpg

Zbieram -

Opublikowano

mam pytanie ja chcialem sprawdzić czy działa i włączyłem na 5 min i odrazu wyłączyłem to dostane za to bana?:D

Musiałbyś mieć ogromnego pecha, VAC nie skanuje bez przerwy, a jak już zeskanuje Ci gre to nie zawsze wysyła wyniki do servera - tylko jak server tego zażąda co nie jest za częste, miliony graczy jakby wysyłało co chwile wyniki to by im systemy padły :P

tak na wszelki wypadek zmieniajce nazwe .exe, jest to external i nie ingeruje w gre tylko odczytuje z niej informacje - bezpieczne. VAC ewentualnie mógłby to znaleźć po nazwie procesu B)

Bywalec
Opublikowano

Status hacka jest "Unknown" więc nie gadaj, że jest undetected.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Bywalec
Opublikowano

No dokladnie jest nowa wersja tego hacka ale to w innym temacie. Nie można starej i nowej wersji łączyć w jedną.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Ja dodałem ta nową wersje i ją admin usunął, więc nie wiem co jest grane..

Ja nie wiem czy ludzie są ślepi, bo piszę, że stara wersja jest unkown , a nowa jest undeteced..

3066.jpg
Opublikowano

To jest własnie ta 2.0 i nie gadajcie ze jest untedected bo jest detected bo sam to sprawdziłem

Czyli to ma znaczyć że dostałeś bana ? (i że można dostać bana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...