Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Support Dzisiaj Pracuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć czy support PL dziś pracuje czy ma może wolne z racji tego, że jest Wigilia? Chodzi mi o to, że martwię się, iż zarwę bana na koncie... ale jeśli okazałoby się, że dziś pracuje to nie mam się o co martwić... Za szczerą odpowiedź daję +

Novum.png

Opublikowano

Niewiadomo czy pracuje. Równie dobrze może nie pracować. Mogą kiedy chcą, ale przynajmniej chyba 3-4 godz. dziennie. Zresztą hu... ich tam wie.

Opublikowano

Witam, tak jak Ty,tak support ma czas wolny.

"Suport'u"Nie prowadzi jedna osoba,lecz wiele.

Na pewno ktoś co jakiś czas stoi na tym stanowisku.

Uważałbym z tymi botami/czymkolwiek to jest,każdy 'neo kid' może Cię zgłosić do supportu.

Łamanie regulaminu metin2.pl nigdy nie będzie bezkarne,zawsze może skończyć się jakąś konsekwencją (np banem).

Tak dla przykładu. Support(GM)Nie chodzi i nie szuka po każdym serwerze osoby łamiącej ten regulamin.

Jest to na przykładzie zgłoszeń

Bot->Gracz->Dowód(screen,filmik etc)->Support->Ban

Opublikowano

nom zawsze jakis noobek moze zrobić np film i im wysłać jak dzisiaj nie zabuja to jutro czy po swietach

@edit z boarda Życzenia świąteczne

W dniu Bożego Narodzenia przesyłamy Wam życzenia:

Świąt spędzonych w gronie przyjaciół, smacznego opłatka,

prezentów od groma, pachnącej choinki,

I niech Gwiazda Betlejemska prowadzi Was do lepszego jutra.

Najserdeczniejsze życzenia od Zespołu Metin2.pl

W związku ze zbliżającym się okresem bożonarodzeniowo-noworocznym mogą wystąpić opóźnienia w rozpatrywaniu zgłoszeń oraz może być utrudniony kontakt obsługą gry, forum oraz irc. Liczymy, że przyjmiecie ze zrozumieniem fakt, iż chcielibyśmy ten okres spędzić w gronie rodzinnym

Obiecujemy, iż dołożymy wszelkich starań, by najpilniejsze sprawy załatwiać na bieżąco.

ostatnie 3linijki

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Źle mnie trochę zrozumieliście... wiem jak działa cały ten system zgłoszeń... normalnie nie gram na hack'ach ani nic z tych rzeczy... chodzi o to, że wczoraj chciałem wypróbować tego EasyMetin2 (działa przez święta na 3 dni za darmo) i źle zrobiłem, bo najpierw włączyłem metka a potem EM2 (a powinienem odwrotnie) i wyskoczyło okienko z HACK SHIELDEM, że log poszedł do supportu... tylko chodzi o to, że wcześniej zablokowałem hack shielda antywirem (nod32) i na dodatek w pliku "ahnrpt.ini" zmieniłem adres e-mail, na który wysyła logi... ale nie jestem pewny czy moje jest bezpieczne... przerzuciłem eq (bo jest sporo warte, około 100kk) i nie wiem czy mogę spokojnie expić na tej postaci...

No ale jeśli okazałoby się, że support dziś już pracował, a ja nie dostałem bana to byłbym spokojny o konto...

Novum.png

Opublikowano

Jeżeli zablokowałeś hackshield'a NOD32 to nie powinien tam trafić.

Tak w ogóle okienko z informacją że log poszedł do supportu,było przed czy po zalogowaniu na konto ?

Prawdopodobnie była to zwykła bajeczka dla zmniejszenia używanych cheatów.

Do póki nikt Cię nie zgłosi,nie powinieneś martwić się o bana.

@Down mogą pracować kiedy chcą.

Ich zadaniem jest tylko sprawdzenie e-maili od graczy i kopiowanie wiadomości do wysłania ponownego .

Opublikowano

No, chyba na zmiany powinni pracować żeby było dla nich, jak i dla graczy łatwiej.

Jeśli ci się chce, mógłbyś mi walnąć +.

Opublikowano

Jeżeli zablokowałeś hackshield'a NOD32 to nie powinien tam trafić.

Tak w ogóle okienko z informacją że log poszedł do supportu,było przed czy po zalogowaniu na konto ?

Prawdopodobnie była to zwykła bajeczka dla zmniejszenia używanych cheatów.

Do póki nikt Cię nie zgłosi,nie powinieneś martwić się o bana.

@Down mogą pracować kiedy chcą.

Ich zadaniem jest tylko sprawdzenie e-maili od graczy i kopiowanie wiadomości do wysłania ponownego .

Okienko wyskoczyło już po zalogowaniu... wylogowało i zamknęło całego metina... a EM2 nie używałem od tamtego momentu, więc nie mam co się martwić o to, że ktoś mnie zgłosi... jedyne czego się obawiam to ten log z HS ;/

Novum.png

Opublikowano

Odświeżam... czy ktoś udzieli konkretnej odpowiedzi na pytanie "Czy support dziś pracuje?"

Może ktoś dostał dzisiaj bana lub zgłaszał kogoś i support mu odpisał??

Dam + i 5 na profilu

Novum.png

Opublikowano

"W związku ze zbliżającym się okresem bożonarodzeniowo-noworocznym mogą wystąpić opóźnienia w rozpatrywaniu zgłoszeń oraz może być utrudniony kontakt obsługą gry, forum oraz irc. Liczymy, że przyjmiecie ze zrozumieniem fakt, iż chcielibyśmy ten okres spędzić w gronie rodzinnym

Obiecujemy, iż dołożymy wszelkich starań, by najpilniejsze sprawy załatwiać na bieżąco. "

To z board.metin2.pl

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

"W związku ze zbliżającym się okresem bożonarodzeniowo-noworocznym mogą wystąpić opóźnienia w rozpatrywaniu zgłoszeń oraz może być utrudniony kontakt obsługą gry, forum oraz irc. Liczymy, że przyjmiecie ze zrozumieniem fakt, iż chcielibyśmy ten okres spędzić w gronie rodzinnym

Obiecujemy, iż dołożymy wszelkich starań, by najpilniejsze sprawy załatwiać na bieżąco. "

To z board.metin2.pl

Na taką odpowiedź czekałem... dzięki, oczywiście to co obiecałem to dałem...

PS. Z tego wynika, że raczej chociaż na chwilę jakiś GM musiał dzisiaj zajrzeć... a co za tym idzie, bana raczej nie dostanę... :)

Novum.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...