Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Dmg Hack X10-15

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepsze x6 czy to x10 ? bo nie wiem czy jest różnica kiedyś mialem niby x10 czy tam x16 i waliło tak jak x2 ;///////

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na divine to ustawic ?

Na divine 1 killer odpycha bitego moba strasznie daleko i cie wywala a dmg zero dzialania ...

Opublikowano

Może ktoś to wrzucić na inny hosting bo turbobit mi nie działa? Cały czas liczy te 10min. Pomoc będzie nagradzana lubkami.

Opublikowano

Ta cheat działa tylko na plikach 2008-2010 a teraz wszystkie privy są na najnowszych plikach na których nie działa,teraz wszystkie dedyki są na tych plikach więc lipa.Jedynie na hamashi może znajdziesz serwer na plikach 2008-2010.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi nie działa ... odpalam na kamer modzie metin2mod.pl to pisze : ERROR HACK SHIELD WARNING czy jakoś tez a na takim privie jak hs nie ma to tez mi tak pisze , pomozcie proszee !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NAJGORSZY DMG JAKI TYLKO WIDZIALEM !!! NIE POLECAM ZAMONTOWANIE TEGO SZAJSTWA TRWALO W MOIM WYPADKU TROCHE MNIEJ NIZ GODZINE I CACKANIE SIE NIE OPLACILO ! SZAMANKA NIE WALI ANI NAWET x2 ! SURA WP ROWNIEZ A NAWET CHMURA I NINJI NIE DZIALA MOBKI SIE TYLKO WYWALAJA NA SPOCIE I TO JEST EFEKT ZE NAWET NIEKIEDY SKILL NIE ZADZIALA ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moglbym prosic o upload na innego hosta ? Na Turboshicie mam jakiegos buga, przez ktorego nic nie moga sciagnac od tygodnia o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...