Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer-Nk55Mt2

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koniec bety chyba bo juz nie chce wejsc a wczoraj wieczorem jeszcze redow zapierd... ;p Szkoda ze po becie

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Nice serv jak i reklama leci +

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Dobra za 20min zrobie spol ... bo teraz jade do sklepu cos kupic ... zona ;<

@EDIT Only client ... <zostaniesz polaczonu z serwerem... >

58.211.79.111:80

122.244.35.14:80

58.211.79.111:8888

58.211.28.32:14239

58.211.28.32:19119

Proxifier takie IP:porty mi pokazuje. Wy sprobujcie moze wam sie uda ;d

Opublikowano

do metina z 2008r-niepatchowanego. potem przez spol uruchamiasz i powinno działać

A na starym spol już działa

di-HLXD.jpg

Opublikowano

jaki char port i login port? bo mi się spolszczenia nie ściągją, tylko zatrzymują na 50%. To sobie serverinfo zrobię..

Opublikowano

Też tak mam ;/ Mój antywirus automatycznie usuwa spolszczenia z komputera...Muszę zrobić serverinfo ale nie znam portów :/

Login port:14239

Char port::19119

IP chyba znacie ...a jak nie to jest w reklamie serwera ; d

Opublikowano

Ehhh...pograłem 2 dni na spol wbiłem 68lv i tera cały czas zostaniesz...

Ale może zara bd działać, bo serv pro.

Kupie stal dla woja +9 z full bonami

Jak coś to Jinno GheddoStylE

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

No Niestety Mi Niedziala Pogralem 2 dni no i Koniec ;(

Edit :

I Po Co Dajecie -- ??

Mam 13 lat i nie wstydze sie tego :) ;)

ZBIERAM +

METIN2 PL

a452a89c16.jpg

Opublikowano

serwer off czy blokneli polske ?

No chyba prędzej blokneli polskie IP niż jest off bo po 1 strona działa bez zarzutu,a po 2 każdy ma chyba "zostaniesz połączony z serwerem".a nie błąd... z resztą podziękujcie napkom na dmg...np panna Lady...chyba 1 polka z hwangiem...regularnie zabijała cały spot na setou w v2 atlantydzie na dmg...Miau-kolejna osoba na dmg ;x twierdziła,że cały serw na tym jedzie to ona też może ("bardzo mądre myślenie xP") i dużo by tu wymieniać...ale równie tez mogli zmienić IP albo porty..albo to i to ; d

Opublikowano

No chyba prędzej blokneli polskie IP niż jest off bo po 1 strona działa bez zarzutu,a po 2 każdy ma chyba "zostaniesz połączony z serwerem".a nie błąd... z resztą podziękujcie napkom na dmg...np panna Lady...chyba 1 polka z hwangiem...regularnie zabijała cały spot na setou w v2 atlantydzie na dmg...Miau-kolejna osoba na dmg ;x twierdziła,że cały serw na tym jedzie to ona też może ("bardzo mądre myślenie xP") i dużo by tu wymieniać...ale równie tez mogli zmienić IP albo porty..albo to i to ; d

Po 1. Lady to chłopak ;P a po 2. że miał dmg i hacki to wiem ,,, ;/ Ja mam tak samo ciągle zostaniesz połączony ;(

Opublikowano

Po 1. Lady to chłopak ;P a po 2. że miał dmg i hacki to wiem ,,, ;/ Ja mam tak samo ciągle zostaniesz połączony ;(

Zmienili porty ;d Tutaj macie nowe spol:

http://www.speedyshare.com/files/25966818/nk55_4Ever8901_for_mpcforum.exe

skan:

http://www.speedyshare.com/files/25966818/nk55_4Ever8901_for_mpcforum.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...