Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Nowy SposóB Na Hackshielda

kirko666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie to nie dziala i tak na woju na fb dostalem bana ale 30lev to mi nei szkoda bo wiedzialem ze i tak dostane bana lecz zdolalem zarobic 100kk

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Możliwe że sposób już nie działa tak jak powinien, logów nie tworzy ale wcześniej wiem że ludzie nie dostawali bana bo sam celowo zrobiłem test z EasyMetinem. Coś jakby detected.

#Include <brain.h>

Opublikowano

a mam pytanie czy jak mam włączone to czarne tło i potem metin się włącza czy jak zamknę to do metinai zostawiając to czarne i otworze przez inne obejście czy będzie tez działać ??????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No wyglada na ta ze działa. Plik .txt w folderze z hs sie nie tworzy ale przydało by sie jeszcze zablokowac tworzenie sie logow w glownym folderze z gra (bodajze HsUserUtil.txt i syserr.txt).

Opublikowano

Więc tak, pracuję nad nową wersją która dodatkowo zablokuję inne pliki HS. Mam nadzieje że uda się wyeliminować szanse na bana. Cierpliwości do weekendu coś na pewno wykombinuje i dodam Update. A Te pytanie czy jak zostawie czarne okno to będzie działać to tak będzie działac jak uruchomisz przez inne obejście.

#Include <brain.h>

Opublikowano

bana się nie dostanie, bardzo dobry pomysł..+ dla autora !

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki tobie mam bana :) Zrobiłem wszystko tak jak zrob iłeś i wykrywa mi nawet to czego nie mam

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

A czy zadziała fishbot by erpel na Metin2 UK ? Bo nie jestem pewien bo mobber hack wsytrzykiwany przez injectora nie działa.

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

Hmmm napisałes prosty program powiadasz???Powiem tak ze to od jakiegos miesiaca krązy po UG wiec....

ruch_13.jpg
Opublikowano

Sposob oczywiscie dziala, wszystko jest jak byc powinno - dzieki ! Leci + ; )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...