Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Goldfarme

TonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób 5 nukerów fire/light/cold.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Jak wolisz. Zapewne s/s będzie miał mniejszy dmg wiekszą wytrzymałość a z speare na odwrót.

Używaj opcji edytuj. Nie pisz posta pod postem. :)

@edit @down już poprawiłem. xD Nie wiem jak to się stało, że tak się pomyliłem. kurrr. Ostatnio ciągle...

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@UP

Chyba odwrotnie, s/s ma mniejsze dmg ale większy def. A spear odwrotnie, większy dmg a mniejszy def. Do gf'ów bierz spear.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam

Nie chcąc tworzyć nowego tematu zapytam w tym. Ostatnio wpadłem na podobny pomysł jak kolega, który stworzył ten topic. Robię z kumplem parę gf-ów (nuker-> fire/lighting/cold) i nie mam zielonego pojecia w czym je puścić: armor czy garment. Będą biegać w Karakoram z spearami.

Opublikowano

O chinach, już koledzy powiedzieli :) ja aktualnie mogę coś powiedzieć o euro bo mam 5 gfów

no jakoś idzie wybrałem sobie wizz_bard wiec troche jest ciezko wiadomo maly deff ale za to nie potrzebuje Potów many . Często padaja, ale kasa jest miła jak się ja przerzuca ;p Dziś w nocy miałem około 70 dedów, ale wbiły po 2lvle, dziś już tak dużo nie będzie bo nowe eq , nowa broń,lepsze skille.

to już twój wybór, chyba żebyś zrobił sobie 10, tu i tu po 5.

ale jakbyś robił euro, to polecam Twohand - nie zarabia moze tak duzo, ale przynajmiej nie pada tak czesto . :)

pozdrawiam i zycze milego bocenia

Opublikowano

@up

phy GF ? :huh:

@top

wiz/bard x4 wiz+cler x1 ew. war/bard x1. wizki dają sobie manę itp. ładnie bocą. wiz/cler resuje, RD daje, holy daje. Ew. war daje buffki ale to polecam bardziej wtedy 1xbard 1xcler 3xwiz/cler wtedy bard da wszystkim manę a cler ich reśnie. Dużo mniej dedów nie wiem jak to się przekłada na zyski zależy od mobków. Jak ongi to 5x wiz/bard jak np. wingi lub B3 gdzie się lezie 20 min to lepiej inwestować w clera.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

witam napisze moze

da ktoś link mi i instrukcje do bota od gfów ??

lub skierowac mozna też mnie do odpowiedniego teamtu będę wdzięczny ponieważ tyle szukałem a z moich postów wynika że słaby ze mnie szukacz

będę wdzięczny jak ktos da mi link do takowego bota + otlumaczenie proste ;p

@DOWN nie chce płacic za gre :P czy jest jakis inny sposób który uzywa takiej ilosci ramu aby dało się bez wielkiego kłopoty 8/8? pt

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Admin Cienia
Opublikowano

Jak gf'y to wizarady a nie nukery.. Chyba że bardziej pod party autoshare dla leniwych.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ibot. ale lepiej phbot :D

heh ustawianie na od początku to jakieś 3h roboty. Potem zmiana skryptów to z 1h (login na all i kupno setów)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ogolnie na ghy wiem ze najlepsze pt ranged/ int

Widziałem też pt bowów i takie wymysły ale myśle że pt wizów /bard owszczędne skile będzie najlepsze

Nukerzy spear to troche gorszy wybór jednak też może się sprawdzić. Myśle że opłaca się też party takie jak bardów z tego co widze jest bardzo mocno skuteczne i dobrze się sprawóje, codziennie widze takie pt gdzie np ongi czy coś i napewno szybko im idzie ;d

a wiec moja rada pt bards ponieważ potki ograniczasz dzięki dance itp

spory atack obrona ponieważ w pt 8/8 możesz all dance potrzebne nawet takie mniej potrzebne zrobić i będzie najtanszy team chyba

Pomogłem to "?" dać ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Opublikowano

Co do bota to phbot, bo ma clientless'a, z sbotem wątpie żebyś z RAM'em wyrabiał więc najważniejsze zeby bot miał clientless'a. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby stawianie Bard / cler. Plusy tego są oczywiste - Many nie trzeba kupowac i hp potów bo wszystko z buffów idzie i wydaje sie kase tylko na naprawienie broni, a kasy wiecej w inv. Może nie mają dużego dmg, ale za to mają bardzo szybkie skile. Problemem jednak jest by zacząć puszczac je jako goldfarme należy wbić nimi 40lvl dla rd. Ale to chyba nie jest problemem w tych czasach

Opublikowano

Co do bota to phbot, bo ma clientless'a, z sbotem wątpie żebyś z RAM'em wyrabiał więc najważniejsze zeby bot miał clientless'a. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby stawianie Bard / cler. Plusy tego są oczywiste - Many nie trzeba kupowac i hp potów bo wszystko z buffów idzie i wydaje sie kase tylko na naprawienie broni, a kasy wiecej w inv. Może nie mają dużego dmg, ale za to mają bardzo szybkie skile. Problemem jednak jest by zacząć puszczac je jako goldfarme należy wbić nimi 40lvl dla rd. Ale to chyba nie jest problemem w tych czasach

inne sformułowanie tego co ja napisalem a tak w skrócie to samo co ja mialem na myśli ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...