Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[diss]Kołcz Vs Makys

kolcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojedynek Diss'owy

Wyzywający: KOLCZ

Wyzywany: MAKyS

Kategoria: Diss

Tematyka: dowolna

Czas: 2dni. dni

Notka: :)

Wygenerowane przez generator KomputeromaniaK'a

Opublikowano

Przeciez to lajza......co on ma napisac jak on nie umi swoich tekstow nawinac.....

poczekasz do poniedzialku az znajdzie na forum jakies wersy i je skopiuje,

A potem nawinie ze rymowac probuje.....

15784770.png
Opublikowano

Przeciez to lajza......co on ma napisac jak on nie umi swoich tekstow nawinac.....

poczekasz do poniedzialku az znajdzie na forum jakies wersy i je skopiuje,

A potem nawinie ze rymowac probuje.....

Hah. Nie moja wina czlowieku ze ty nie masz swiat i siedzisz 24 na dobe przed komputerem. PRzykro mi ze swieta spedziles z internetowymi kolegami =/ widac wychowujesz sie w patologicznej rodzinie. Powiedz po co zarzucasz mi takie cos? Widac musi cos w tym byc bo zapewne sam napierdalasz na google szukasz a pozniej udajesz kogos. Nasz pojedynek sie skonczyl wiec po co szukasz zaczepki? Podziekowal za pojedynek i spierdalaj nie musisz tego przenosic dalej. Nie sprawdzalem mpc forum bo kurwa mam swieta w porownaniu do ciebie i z glupimi textami to spierdalaj do swoich jak juz mowilem '' internetowych znajomych ''. A co do dissa to przyjmuje : ) Czekam na twoj ruch.

Opublikowano

ale ty makys daj sobie spokój z dissami bo jak je czytam to mam łzy w oczach.

głosują na Ciebie tylko ci którzy myślą, że w dissie liczą się tylko i wyłącznie rymy których posiadasz minimum.

jeżeli według Ciebie diss to " nasramm Ci na głowe" to pozdrawiam i całuję ;* ....

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

ale ty makys daj sobie spokój z dissami bo jak je czytam to mam łzy w oczach.

głosują na Ciebie tylko ci którzy myślą, że w dissie liczą się tylko i wyłącznie rymy których posiadasz minimum.

jeżeli według Ciebie diss to " nasramm Ci na głowe" to pozdrawiam i całuję ;* ....

DOBRZE MÓWI ! POLEJCIE MU !

Co do makysa, chłopie nie bierz się za dissy, bo się ewidentnie do tego nie nadajesz, odstaw to i weź się za kabaret, bo ludzie zamiast po twoich dissch nabrać refleksji zaczynają się śmiać, mógłbym twoje teksty wrzucić na demoty, mistrzów itd i na bank miałbym główną, jesteś tak żałosny, że brak mi na Ciebie słów, a naprawde rzadko mi się to zdaża, pisząć wersy 24/7 nabrałem wprawy we władaniu językiem, skoro uważasz się za takiego pro hajta możemy się umówić na majku, na wolno i zobaczymy twoje skilsy, mógłbym napisać na Ciebie taki diss, z którego byś nic nie zrozumiał, z powodu twojego małego IQ, a byłby dla Ciebie największym pociskiem w życiu. Więc radze Ci z całego serca, odstaw dissy.

Opublikowano

makys mysli ze taki dobry w dissach bo fuba powyzywal i ma sie za wielkiego pro elo master gejmera

usunalem filmik bo makys placze ;/

@makys

masz racje fubu to moj buk -.-

co ja jestem jakies dziecko niedorobione czy jak? ...

tylko stwierdzam oczywiste fakty.

80384400986636967106.png

Opublikowano

A ktos mysli ze jest dobry w dissach? Ja pierdole. Wiesz dlaczego fubu wyzywalem? Bo wjechal na moja ekipe... Ale widze ze niektorym trudno zrozumiec ze ktos moze dopiero cos zaczyna ale oczywiscie wisnia stempo i 2 razy byli odrazu zajebisci i wszystko potrafili kurwa. Nie podoba sie to wypierdalac. Jezeli z kims masz pojedynek i nie podoba sie to co napisalem to poprostu napisz glos na kogos innego i wypierdalaj. I to wszystko w tym temacie. A co do ciebie @up to widze ze jestes fanem/dzieckiem fubu a wiec przykro mi ze twoj bog fubu jest tak pojebany ze wjezdza na kogos bez powodu. I kurwa nie wiem co moja wypowiedz do fubu ma wspolnego z tym tematem ale widze up ze chciales byc zajebisty moze chciales zeby ktos cie zauwazyl bo pewnie rodzice za malo uwagi na ciebie zwracali i to wszystko wlasnie wychodzi po latach na mpc forum. A wiec jak juz mowilem , moze nie jestem najlepszy w dissowaniu ale zawsze jest wybor bo zawsze mozna zaglosowac na druga osobe i powiedziec '' MakYs salbo glos na tego i tego ''. Bo to ze niektorzy pochodza z rodzin patologicznych i musieli sie dissowac z rodzicami to nie moja wina . Pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...