Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Miejsca Przerzutu Eq

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak widać z poprzedniego tematu, a raczej ankiety chcecie wiedzieć gdzie boty wywalają małże, otóż to otóż to, zapewne potrzebny będzie nam Em2, ponieważ ma wbudowany WallHack i można dostać się w miejsca, w które zwykły gracz nie może się dostać.

Zamieszczam mapkę, na ktorej sa zaznacone miejsca połowu i wywalania małży:

http://img140.imageshack.us/i/1224150435.jpg/

Są to miejsca wywalania eq przez boty odbywa się to na kanale handlowym(zależy od serwa może to być ch1 lub ch2), odbywa to się w godzinach 0:00- 6:00, w te miejsca przychodzi najwięcej botow

Na plaży łowią a obok na tej wysepce wyrzucają eq zależy na jakim ch ich spotkacie to tam wywalają około godziny 6:30-8:00

Łowią tam oczywiście w górach, jeśli kogoś zobaczycie że tam łowi (ch1 lub ch2) to na tym samym kanale wywalają małze na tej wysepce dolny lewy róg ,godziny wywalania są rózne od 6:00-12:00

Ogólnie rzecz biorąc to dużo jest miejsc wywalania małzy przez botów, obwywa się to na kanale ch2(rzadziej ch1), godziny są przeróżne, po prostu trzeba mieć szczęście :], miło by było gdybyście wysyłali mi info o miejscach gdzie lowią i na jakim ch boty, na PW

Zamieszczam info o wywalaniu, dlatego że nie gram już na PL i warto trochę namieszać botom :]

Taka mała rada ode mnie, jeśli nie jesteś pewien czy akurat spotkasz w miejscu przerzutu eq boty, to mozesz postawić sobie chara obok tych co lowią i jeśli będą wszyscy gdzieś zmierzac to mozesz iść za nimi (one chodzą po linii prostej) i wtedy w wynaczonych miejscach(oprócz tych żółtych) mozsez zmieniac ch,

Dla tych co mają wątpliwości zamieściłem dzisiaj rano ss w innym temacie, ogólnie to dzisiaj podwaliłem małze w niebieskim i czerwonym pkt, w tych żółtych pkt nic nie gwarantuje bo to stare czasy były ale może cos wpadnie :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Dlaczego nie masz żadnego ss'a jak te małże leża albo coś?

Mi się zdaje że to Fake, no ale warto sprawdzic.

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Dokładnie ta mapka już jest stara :D mnie tylko ciekawi gdzie w jinno przerzut robią ;D bo mam grupę botów które akurat sobie łowią :P

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Proszę nie robic spamu, w tym temacie rozmawiajmy o chinskich botach :]

@up Em2 jeszcze przez 2 dni jest darmowy

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

A gdzie w jinno wyrzucają?

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Bylo juz kilkakrotnie na forum o tym mowioe wiec temat bez sensowny .... kazdy moze skopiowac i dac na nowo aby ktos mu dawal ++

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

@Up temat nie jest skopiowany tylko odswieżony a wczesniejsze to były pisane z moją pomocą, ba jako jedyny z nielicznych kradłem małże

Ja chcę tylko pomóc tym którzy nei mają kasy i chca sie ekscytować taka iloscią małzy

Posprawdzajcie na swoich serwach czy boty łowią w górach po prawej stronie w shinsoo (obojętnie na jakim ch), to na 100% możecie sobie postawic boty na wyspie dolny lewy róg, to na pewno cos wpadnie,

ja właśnie w tej chwili mam 80 botów(na każdym ch) co łowi w górach i czekam aż sobie z tamtąd pójdą :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@Up temat nie jest skopiowany tylko odswieżony a wczesniejsze to były pisane z moją pomocą, ba jako jedyny z nielicznych kradłem małże

Ja chcę tylko pomóc tym którzy nei mają kasy i chca sie ekscytować taka iloscią małzy

Posprawdzajcie na swoich serwach czy boty łowią w górach po prawej stronie w shinsoo (obojętnie na jakim ch), to na 100% możecie sobie postawic boty na wyspie dolny lewy róg, to na pewno cos wpadnie,

ja właśnie w tej chwili mam 80 botów(na każdym ch) co łowi w górach i czekam aż sobie z tamtąd pójdą :]

Sam pisałeś,że nie grasz w metina,i dlatego dajesz nam ten sposób.

Żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...