Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja Od Mounta

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje. Jeśli wam tak zależy na zdjęciu nam rang.

Robimy co możemy.

Dziekuje. Jesli wam tak zalezy na graczach.I robieniu ich w bambuko

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Robcie Robcie, kazdy z niecierpliwością czeka, miejmy nadzieje ze otworzycie o 20 bo troszke się ludzie zdenerwowali:>

Back to BF3...

Opublikowano

Co prawda mają opóźnienia, ale to nie znaczy, że trzeba ich wszystkich tak traktować. Robią serwer zupełnie inny niż pozostałe, starają się dopracować go pod ostatni guzik, by wszystko było jak należy, by nam się on jak najbardziej spodobał. Robią ten serwer z myślą o nas, a co niektórzy traktują ich jak śmieci. Smutne to ale prawdziwe. Współczuję Joaquinowi Phoenixowi bo to on najbardziej obrywa. Wszystko co złe to na niego idzie, a nadal pracuje nad serwerem. Powinniście to docenić, ale widzę, że nie potraficie. Co do Joaquina to nie przejmuj się tymi uporczywymi komentarzami w twoją stronę. Nadal jesteś przez wielu szanowany

Opublikowano

Nie podawajcie tych terminów, jeżeli nie jesteście pewni czy na 100% będziecie mogli uruchomić serwer.

Kiedy będziecie pewni co do daty -> piszcie. Te ciągłe opóźnienia są lekko 'nieprofesjonalne' jak na serwer, który był przedstawiany jako 'jeden z lepszych privów'.

Tyle ode mnie. Pzdr.

Opublikowano

Joaq, przestań pierdolić tylko się bierzcie do roboty, każdy wie jaka jest sytuacja, a jest taka, że zjebaliście sprawę i tyle.

Nie zależy nam na czytaniu postów typu sry ale tak wyszło, do roboty.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Dlatego ja nie podałem godziny. Serwer musi być dzisiaj inaczej kokosh mnie zatłuce:P

Mounthains podał przybliżoną godzine. Robimy co możemy ale też nie przyjmujcie konkretnie że 20.00 serwer juz jest.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Niedziela 19.12.2010r

Serwer już jest gotowy tylko mamy małe problemy

ale cały czas do przodu...

Poniedziałek 20.12.2010r

No tak mieliśmy wam dzisiaj odpalić serwer no ale mamy problemy na 100% odpalimy go jutro.

ale cały czas do przodu.

Wtorek 21.12.2010r

No serwer dzisiaj nie będzie Online bo mamy znowu problemy na 1000% będzie on już w środę.

No ale idziemy cały czas do przodu

Środa 22.12.2010r

No dzisiaj też serwera nie będzie bo nie mamy klienta zrobionego jutro o 12:00 JUŻ BĘDZIE na Milion procent online

no ale cały czas do przodu.

Czwartek 23.12.2010r

No przepraszam, serwera nie będzie o 12:00 tak jak pisaliśmy bo nie nastawiłem budzika sobie.

Na razie co wam się udaje zmienić to chyba tylko datę i godzinę startu.

Opublikowano

Kurwa.. To może najpierw zróbcie serwer, wytestujcie i dopiero wtedy zareklamujcie, a nie tak jak w poprzednim serwerem, którego projekt poleciał do kosza. ;]

spongebob1.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Musicie mieć świadomość, że serwer nie jest oficjalnym serwerem MPC więc żadna osoba z administracji nie jest zaangażowana w jego tworzenie. Dział zotał utworzony grzecznościowo na prośbę moderatorów działu metin2. To co się dzieje obecnie, brak informacji, przesuwanie startu serwera jest niedopuszczalne. Z mojej strony daje Wam 100 % gwarancji, że jeśli dzisiaj serwer nie będzie włączony i w pełni sprawny to dział evenye zniknie z mpcforum.pl.

Pozdrawiam,

Polecą głowy. Sam się tym zajmę. Potraktujemy to jako nielojalność do userów MPC. Trzeba dotrzymywać obietnic i terminów.

Gość Mounthains
Opublikowano

Napiszesz coś mi jeszcze? Taka prawda. Wiem że to cie boli.

Siedzi was tam z 15 i nie ogarniacie...

Ja chcę tutaj widzieć spokój. Robisz offtopa. Następnym razem warn

Opublikowano

Japierdziele ludzie?Poczytajcie troche co wy piszecie! Nie wiecie ze np. Joaquiana to boli? Wdg. mnie zachowujecie sie jak pieprzone no lify.. Kozaczki idzcie na PL ON Jest wiec grac mozecie ... Oni robią co mogą a wy sie do nich przywalacie.. NIe spią po nocach.. bo robią z 1 debilnym serwerem.. Wdg. mnie najlepiej to jak serwer wystartuje w piątek to wigiilia ludzie beda spokojniejsi.. chociarz z tego co czytam to i tak pewnie wystartuje jutro. Sory ze sie tak rozpisalem no ale... robicie z siebie no lajfów siedzicie na metku 24/7 bo musicie zrobic "lefel ap" ogarnijcie.. myslicie ze oni by nie chcieli zeby serwer byl juz ON? no wlasnie..Pozdrawiam i zycze wesołych swiąt i mniej grania w metka..

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

Macie rozkaz nie spać po nocach!? Nie! Wszystko da się połączyć to wy robicie tajemnicę wagi państwowej i bronicie się budzikiem. Wszyscy wiedzą, że poprostu nie wyrabiacie? Po co wmawiać nam, że wy się staracie z całych sił? Trzeba się starać umiejętnościami a nie "niespaniem po nocach" jak to ujął JachuPL.

Wyzywanie userów od ludzi którzy mają spaczone mózgi jest niedorzeczne. Gdyż to wy ciągle przesuwacie termin. A to że ktoś chce zagrać to nie znaczy, że jest no-life 24/7.

Z tym proszę się nie kłócić, gdyż sami chcieliście mieć serwer. Teraz macie zobowiązania które musicie wypełnić.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Ten "pseudo team evenye" jak go nazywasz nie śpi po nocach i ostro zapi****la byście wreszcie mogli zagrać. Jest takie powiedzenie: "im mniej wiesz, tym lepiej śpisz". Nie pamiętam kiedy ostatnio spałem, od przynajmniej dwóch dni każdy jedzie na kopiko i gorącej kawie by wreszcie postawić ten serwer. W oczekiwaniu na niego moglibyście pomóc rodzicom w przygotowaniu do nadchodzących świąt, przynajmniej zrobicie coś dobrego, a nie się cały czas użalacie i dajecie upust swoim złym emocjom akurat na nas. To tylko nas spowalnia...

No tak, dużo łatwiej odpierdalać manianę, niż po prostu powiedzieć co jest nie tak.

Nie dość, że 90% ludzi by was zrozumiało i nie miało żalu, to może jeszcze ktoś by wymyślił rozwiązanie.

shame-on-you.jpg

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Macie rozkaz nie spać po nocach!? Nie! Wszystko da się połączyć to wy robicie tajemnicę wagi państwowej i bronicie się budzikiem. Wszyscy wiedzą, że poprostu nie wyrabiacie? Po co wmawiać nam, że wy się staracie z całych sił? Trzeba się starać umiejętnościami a nie "niespaniem po nocach" jak to ujął JachuPL.Wyzywanie userów od ludzi którzy mają spaczone mózgi jest niedorzeczne. Gdyż to wy ciągle przesuwacie termin. A to że ktoś chce zagrać to nie znaczy, że jest no-life 24/7.Z tym proszę się nie kłócić, gdyż sami chcieliście mieć serwer. Teraz macie zobowiązania które musicie wypełnić.

Wiesz żeby coś sensownego powstało to trzeba zarywać noce. Nie wiem nie jestem w teamie ale domyślam się że harują jak woły robocze żeby tylko to oddać i was nie zadowolonych zadowolić. Ogarnijcię się. Powtarzam to co mówie u sb w dziale. "Użytkowniku włącz myślenie" Zanim wyżyjecie się na kimś postawcie się w ich sytuacji.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Po prostu powiedzcie że ten serwer nie wypali. . .

Dlaczego nie możecie powiedzieć w czym problem?

Ciągle piszecie problem i problem to czemu go nam tutaj tego waszego problemu nie napiszecie?

Może handlarzy nie możecie zmienić i się wstydzicie to tutaj napisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...