Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja Od Mounta

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Jest Was tak wielu, że muszę napisać topic. Każde zażalenie w sprawie działanie Evenye, będę wywalał topici i strzelał warnami. Przez Wasz spam, MPC ledwo żyje. Musimy nad tym zapanować.

Informacja od głównego administratora Serwera Evenye. Miałem przekazać, że przepraszam on wszystkich, którzy się zawiedli. Nie będę ukrywał, że jego team zawiódł, ponieważ Schittset nie wywiązał się z pewnego obowiązku. Teraz mają opóźnienie. Zagoniłem ich do roboty. Do tego czasu będę panować tutaj ja.

Miałem także przekazać, że serwer prawdopodobnie ruszy o godzinie 20:00/2030. Nie jest to oficjalna data startu serwera, więc nie napalać się tak.

To wszystko. Pozdrawiam. Wasz admin.

Opublikowano

Bardzo dobrze że to napisałeś, mpc ładowało mi się pół godziny a czasem wcale.

Pozdrawiam całe MPCForum, -Shogun-!A tak wgl. to kultury troszkę, chociaż odrobinkę.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Przez nas ledwo żyję? Gdyby to byli ogarnięci ludzie do takiego czegoś by nie dochodziło. . .

Rzucają słowa na wiatr. . .

Przy takim czymś trzeba myśleć a nie wytłumaczenie ,, Bo kurwa budzika nie nastawiłem''

Takie pier..... kotka za pomocą młotka.

Ten od klienta też go coś długo robił. . . ciekawe co w nim takiego robił że mu to tak długo zajęło.

Start dopiero o 20:00 bo o 11:00 zaczęli klienta uploadować dopiero a taki klient się nie uploaduje 10min tylko przynajmniej z 8h...

Opublikowano

To wasza wina ze mpc tak lazilo

Macie za slabego dedyka,wiec am soory ale warny i tak nie poskutkuja...

Bo to co tu sie dzialo miedzy 9-12 przekraczalo wszelkie mozliwosci

sstwc.jpg

Opublikowano

Mogłeś nie podawać godziny, bo jak nie wypali to dzieci taki spam zrobią ze mpcforum tego nie wytrzyma .

playhard.gif

Zbieram minusy

Opublikowano

hahah "nie właczył budzika" przeciez to takie załosne i dziecinne na poziomie 5 latka ;/

ale wytłumaczenie

@top

dzieki za info, mam nadzieje, ze sytuacja sie nie powtorzy ;p

bo to się robi śmieszne

Gość Mounthains
Opublikowano

Przestać marudzić. To będzie ostateczność, jeżeli oni stracą rangę. Nie palić się tak do tego. Nie spamować.

Opublikowano

Ja pierdole.

Jeżeli dalej będą tak spamować to wyłącz całkowicie pisanie w tym dziale!

I we wszystkich zwiazanych z metinem najepiej do 20:00

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Panowie, ogarnijcie troche. Święta idą i wybaczcie im że mają takie opóźnienia i problemy. Ciekawe jakbyście wy się zachowali jakbyście byli w ich skórze. Jeszcze raz, kultury i dajcie na wstrzymanie.

@Mounthains

+1

~Mizzer

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Dobrze że zareagowałeś Mou. Przez ich spam w temacie Schittset'a serwer padał co chwila.

Mam nadzieję że to co napisał Mou nareszcie was ogarnie.

Pozdrawiam.termiator.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Musicie mieć świadomość, że serwer nie jest oficjalnym serwerem MPC więc żadna osoba z administracji nie jest zaangażowana w jego tworzenie. Dział zotał utworzony grzecznościowo na prośbę moderatorów działu metin2. To co się dzieje obecnie, brak informacji, przesuwanie startu serwera jest niedopuszczalne. Z mojej strony daje Wam 100 % gwarancji, że jeśli dzisiaj serwer nie będzie włączony i w pełni sprawny to dział evenye zniknie z mpcforum.pl.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Misiek, oni nie są jakimiś cyborgami żywiącymi się powietrzem żeby 24/h robić serwer. Bądźmy wyrozumiali.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Misiek, oni nie są jakimiś cyborgami żywiącymi się powietrzem żeby 24/h robić serwer. Bądźmy wyrozumiali.

Nie informuje się użytkowników o starcie jeśli nie ma się zrobionego serwera i PRZETESTOWANEGO. Jeśli zobaczę, że ten serwer to jakaś chałtura i prowizorka to uwierzcie mi, że polecą głowy.

Opublikowano

Właśnie kokosz, modka powinni stracić..

Jak dla mnie to jest Hańba!

Serwer miał mieć "profesjonalny Team" a z tego co widać to dopiero jak ich kokosz pogonił to coś robią.

Warunek,

Serwera dziś nie będzie = Nie mają modów i niema Działu Evenye. ;]

Proste.!

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Nie, będzie traktowany tak jak każdy lamerski priv - i słusznie.

Haa, kokosz jakiego bulwersa dostał.

Choć tak prawdę mówiąc, to nie dziwota. Polecałbym administracji sprawdzić logi, bo napewno rekord online został pobity. Sam jak patrzyłem było ~5k.

Cóż, chłopaki odpierdalają co chcą , taka prawda. To co robią z datami startu to jest już w ogóle przechuj.

O ile faktycznie wyłożyli na ten serwer jakąś kase, to chociaż swoją forsę by uszanowali i przyłożyli się.

No ale nie, lepiej grać w chujki z userami.

Pozdro.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Właśnie kokosz, modka powinni stracić..

Jak dla mnie to jest Hańba!

Serwer miał mieć "profesjonalny Team" a z tego co widać to dopiero jak ich kokosz pogonił to coś robią.

Warunek,

Serwera dziś nie będzie = Nie mają modów i niema Działu Evenye. ;]

Proste.!

Dziękuje. Jeśli wam tak zależy na zdjęciu nam rang.

Robimy co możemy.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...