Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czekam sobie na s26 ponieważ na innych serverach już zakończyłem grę.

I tak mam parę pytań... Zaczynam mentalem bulid: silne>topka>duchowe>walnięcie

Miałbym do wydania 150-200 SM i nie wiem co kupić z IS'u?

Myślałem nad pierścieniem i dropem na 15 dni...

*Exp:

Expić do 30 to wbiję szybko jeszcze z pierścieniem to 1/2 dni max 3.

Ale potem jak expić? Nadal z buta czy może marmurki kupować i coś próbować?

Wiem że nie zdziałam na tym serverze zbyt wiele ale chce grać bez żadnych yangów z allegro itp :).

Także gdzie potem expić? Jak?

*Zarobek:

Zawsze się dziwie jak to można tak szybko wypruć z lvl i mieć kasę na jakiekolwiek eq czy marmury?

Myślałem nad np. Na 10-15 lvl dropienie żółci niedźwiedzia zawsze jakiś zarobek na początku potem 20-28 lvl medale po 50k-100k na początku by chodziły zostawiałbym dla siebie część a część sprzedawał. Potem 28-35 lvl besty i na ezotach można podropić rib'y... Dobry plan czy może coś dorzucicie tak żeby expić trochę i zarabiać?

Eq:

z eq raczej nie będę miał problemu ponieważ bd wiedział jakie tam mieć ale zacznijmy od np. 18 lvl:

tutaj raczej pajęcza+4/6 tygrysia +4/6 (jak będzie kasa to robię wyżej) bojowa tradycyjny +4/6 jakieś butki branza i naszyjnik to raczej nic atrakcyjnego może znajdę srebrne kolczyki to zrobię do +4/6.

Jak tygrysią zrobiłbym na +9 to ciągnąłbym do 42 po na śmiertelną nie opłaca się wydawać kasy...

potem rib'a itp...

Także doradźcie jak co robić... exp,zarobek,eq... Co z IS kupić i na jakim lvl tego "użyć" czy od początku jechać na te 15 dni czy może trochę później. Wszystko co uważacie godne uwagi piszcie.

Opublikowano

Pan up mówi dobrze. Zależy tylko od tego czy chcesz się pokazać w topce czy grać spokojnie, a nie no-live. Do 35 spokojnie podropić medali zrobić boja i dopiero wtedy jechać z is.Na tym serwie nie będzie tak szybko high lvl albowiem nie ma już działającego dmg na skille . Dajmy na to wybije się 5 osób, które będą miały przewagę ok. 5-10 lvli nad innymi. A i jeszcze ważne, żeby mieć coś na is-a do cofania skilli na 35. Oz--etek to ty jeszcze tam nie znajdziesz. A tak prosto przyjemnie.

Opublikowano

Czyli mając te 250 SM kupiłbym:

Pierścień na 15 dni( w odpowiednim czasie)

Drop na 15 dni (to raczej coś koło początku)

i na cofke na 2 skill

Interesuje mnie dobicie 54 lvl przez ten pierścień bo na tym lvl są dobre zarobki jeżeli dobrze pójdzie to znowu potem kupię pierścień i drop na 15 dni albo

kupię od razu na 30 dni pierścień i drop ale potem z cofką będzie nie ciekawie ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...