Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Info O Drropie Małży

ronnie17

Drop malzy  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy udost?pni? info o drop malzy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne niektórzy pamiętają mnie jak to pisałem 2 miesiące temu gdzie co i jak spotykaja się "chinskie boty"

Postanowiłem odswieżyc ten temat, ponieważ z okazji darmowego Em2 przeszedłem się po mapie w poszukiwaniu przyjaciół, otóz spotkałem ich a później zabrałem im małże,

tutaj macie dowodzik: http://img829.imageshack.us/i/1224074155.jpg/

Tworzę ankiete, bo nie wiem czy mam podzielić się z Wami "cennymi" informacjami na temat przerzutu, czekam na Wasze opinie i miło by było dostac parę plusików na start

Zapewniam, że to nie jest żaden fake

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

tak tylko że na zamkniętych serwerach żadko jakiego bota spotkasz xD

naprzykład na s1 małże po 7kk złowie sobie 10=70kk zarobku a potem full eq +9

a jak będzie więcej sprzedawców małży to tym gorzej dla mnie ;/

Opublikowano

Jak mozesz wrzuc gdzie one sa :P tez by przydal sie lekki zarobek

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Mi by się chętnie przydały zbanowali mi konto woja 65 ^^ dzień wczesniej kupiłem Nimfę +9 nastepny dzień ban chcę zacząć od nowa i taki zarobek na początek przydałby się

Jak coś to zaczynam na s8

@Edit napisz na GG 9286274

Opublikowano

Powiem Ci tak , jeśli chcesz mieć poważanie wśród osób ,które są na tym forum i chcą łatwo zarobić to możesz pokazać gdzie to jest nie ma problemu . Z drugiej strony osoby ,które zarabiają na małżach niby stracą ale co tam na tej grze i tak się traci. Zaś ty sam będziesz miał więcej konkurentów a ceny małż mogą trochę spać ale to tez nie problem . Mój szacunek i tak masz ponieważ już same rozważanie decyzji o podaniu miejsca gdzie można tak łatwo zarobić jest czymś wyjątkowym . I tak dałem Ci plusa nie liczy się czy dasz czy nie ważne że chciałeś dać ;D a jak ktoś chce miejsce to niech sobie poszuka przecież tobie też to trochę zajęło ;D

Opublikowano

Jestem Za :D

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

Pomóż nam i udostępnij gdzie mogą być te małże :D

Tzn gdzie jest dropią, bo ja gram jinno jakby co.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Napisz mi na gg jakbyś mógł, bardzo bym był wdzięczny.

1312897

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Hm... Ja gram na Twierdzy i nigdy nie spotkałem takich masowych FB z dziwnymi nickami więc na moim serwerze to chyba nie występuje. Jeśli chodzi o info to jestem na nie bo może już chyba nie będzie normalnego sposobu zarobku bez haxów. Ciekawi mnie jeszcze po co te boty łowią skoro i tak to wywalają?

#Include <brain.h>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...