Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tez Macie Tak Na Koreanskim Metq Na Spol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wielu próbach z spaczowanie metka koreanca wreszcie sie udalo lecz na kazdym ch na s1 s2 na korea mam taki multum ludzi:( 1222215047.jpg

1222215045.jpg

a jesli odpale przez normalnego "startera" metka pokazuje mi sie takie cos lub jak opale przez obejscie

bladcw.png

chcialem pograc na korea bo to full wersia metka a nie beta german:P

moze ktos wie co jest grane bo jestem nabuzowany:(

Opublikowano

hehe jak żeś do tego doszedł ja się bawiłem to zostało mi tylko zostaniesz połączony z serwerm :D

A o co ci chodzi z tym multum ludzi bo za bardzo nie rozumiem :)

Opublikowano

chodzi mi o ten tzw tlok na kazdym ch tzn 3 ludki na krzyz i zero sklepow czy tak jest naprawde ubogo czy poprostu mam cos zwalone z metkiem bo sie bawie od samego rana z tym metkiem....

Opublikowano

Też tak twierdziłem jak grałem na spolszczeniu od kamera co niedawno stworzył wkleiłem go do metka z 2008r i mało ludu myślę co jest jak wkleiłem do 2010r to okazało się ze nie maiłem tych stolików co się przemieniasz jak robisz sklep

Opublikowano

polski metek 2010 musi byc spaczowany? czy poprostu zainstalwowany i tam wklejone to spol?

Opublikowano

mi nie dziala blad polaczenia z serwerem juz nie wiem co ma mzrobic....:( a bardzo chcialbym zagrac na tym globalu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...