Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc (Udobot V.4.0.0)

korop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to nie jest odpowiednie miejsce na ten temat i moje pytanie może wydać się dla innych niewyobrażalnie banalne ale nie potrafię obsłużyć udobota.

nie bardzo ogarniam tego co mam wpisać w miejsce session ID

Jeszcze raz przepraszam że zaśmiecam forum takimi pytaniami, no ale jakoś muszę sobie radzić

Opublikowano

Poszukać trudno?

Spis tematów:

To jest ukryta treść, proszę

Tutek Artoxa (tu jest wszystko!)

To jest ukryta treść, proszę

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

uważam się za osobę inteligentną, a jednak nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi. Prosił bym o napisaniu tego tutaj.

Opublikowano

uważam się za osobę inteligentną, a jednak nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi. Prosił bym o napisaniu tego tutaj.

Tak, napisać Ci, żebyś miał gotowe, wszystko to co chcesz, dokładnie, a jak !

Nie mam czasu i nikt nie znajdzie.

Rób tak jak tam pisze, poszukaj trochę, człowieku...

Ja z zamkniętymi oczami przeczytałem instrukcje oO

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

w takim razie jestem pier***nięty. napiszesz mi co trzeba wpisać w ID session czy nie? (daj tylko przykład, bo jak narazie pisanie odpowiedzi "tak trudno poszukać" zajęło Ci więcej czasu nisz szybka i konkretna pomoc.) z góry dzięki za napisanie tego i za wyrozumiałość

Opublikowano

Mozecie mi napisac jak zaktualizowac te hony boxy w nowym bocie?

Nawet najstarsi gorale tego forum tego nie wiedza :D

Tak na powaznie tez mam z tym problem ale Maggot napisal, ze ma zamiar w najblizszym czasie jak bedzie mial czas to napisze tutka jak zaktualizowac H Boxy. Tymczasem musisz probowac kombinowac od poradnika tvirusa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w takim razie jestem pier***nięty. napiszesz mi co trzeba wpisać w ID session czy nie? (daj tylko przykład, bo jak narazie pisanie odpowiedzi "tak trudno poszukać" zajęło Ci więcej czasu nisz szybka i konkretna pomoc.) z góry dzięki za napisanie tego i za wyrozumiałość

wchodzisz na dark oribt i naciskasz ctrl+u wyskakuje ci okienko naciskasz ctrl+f i wpiszujesz var sid kopiujesz to co jes pomiędzy = a ' i ot co cała filozofia

02758850976702993171.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...