Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przegladam te forum wzdłuż i wszerz nawet zauważyłem ze coraz szybciej czytam. Ale niektóre tematy to odkrywały Amerykę z Kolumbem dlatego mam problem.

Mianowicie mam RiBota mam loadera oraz sila i niby wszystko chodzi ładnie itd ale pojawia sie jeden haczyk mam słabego kompa i jak włacze 2 silki przez loadera to za paru minutach sil się wyłącza i pisze że o parametrach mojego komputera, wydaje mi sie ze mój staruszek nie dźwignie tego. Wiec pomyślałem że odpalę przez clientlessa przez co praca procka będzie zmniejszona ale jak klikam w RiBocie w zakładce Clientless i wybieram forme uruchamiania gry przez clientlessa klikam autorecon i Connect to wyskakuje mi tam w polu niżej ze łączy i tak w nieskończoność i połacyć sie nie może i tu moje pytanie. Czy potrzebuje jakichś innych programów żeby mi to wszystko ładnie działało.

Programy które teraz posiadam to:

RiBot najnowsza wersja

oraz edxSilkroadLoader_lite

Jeśli potrzebuje jakichś innych jeszcze programów byłbym wdzięczny jeśli podali byście linki. Od razu mowie jak ktos chce pajacowac z google to niech złapie 10 głebokich wdechów bez wydychania, może będzie o jednego mniej.

Opublikowano

na jakim dole??

clientless mi chodzi ale tylko 1 pomimo tego że spokojnie powinno więcej odpalić na Sro_Client zrzera mi jakieś 24% z procka a na clientlessie to prawie nieodczuwalne. A i tak jak uruchomię drugi pochodzi parę minut a raczej sekund i DC. Na Clientlessie powinienem spokojnie ogarnąć z 6 sili a tu 2 i klops ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić??