Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yanghack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mateuszek199.4

właśnie może na tym dorabiać sobie jakiś gm lub cały team metin2 ^^ lub farboty na 24/7 YangHack,TradeHack,ItemHack,DupeHack, Nigdy nie istniały i istnieć niebędą .

Istnieją tylko w waszych wyobraźniach !!!

PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY MAM DYSLEKCJE

Jeżeli czytasz ten text z myszką w ręce to oznacza że jesteś jak metin bez przyszłości . Lecz

jeżeli puściłeś myszkę w momencie czytania tego textu jestś głupszy nisz sądziłem .

TERAZ myślisz czy wkleić to na swoją sygnaturkę!!!

Evenye :

RUSZYŁ??!!

Opublikowano

Da ktoś linka do FarmBota takiego darmowego lub takiego który ma darmowy czas expienia.

Opublikowano

Dobrze sie czujesz? -.-

oni farmia te yangi botami ;)

Dobra skończcie już z tymi botami g*wno prawda za przeproszeniem , coś musi być napewno jest tak:

1.Gm sobie dorabia

lub

2.Kupuj taniej , sprzedawaj drożej

włączy 100 botów dziennie i jest to możliwe w niewielkim czasie -.-

Pomyśl, jank haki nie istnieją.

@edit

chwytaj

To jest ukryta treść, proszę

na świeta będzie za free szukaj w przypiętych w hacka botach i bugach.

EasyMetin2 nie będzie za darmo na święta :)

Na pewno nie...

Oni w logach mogą wszystko zobaczyć... ehhh....

Powiedz mi masz serwer ? umiesz jakoś zobaczyć NIE !!! a po drugie jest program do zmieniania ip więdz jak się nie znasz to siedź pod miotłom :) a co do tego dorabiania GM już była sprawa że GM sprzedaje yangi więdz 2x jak się nie znasz to siedź pod miotłom

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

najsmiesniejsze jest to, ze wy wierzycie(myslicie), ze tyle potrafia wyciagnac farmboty haha

@Edit a na allegro to nie ma co się co dziwic, po prostu maja tylko max 100 sztuk i na 100% kupuja taniej sprzedaja drozej

pytanie rodzi sie skad AŻ tyle yang posiadaja np. clygame.com, nie reklamuje :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

To nie jeden zomek puścił bota tylko z 5 osób puściło po 5 postaci na botach a teraz sprzedają i cisną kasę

@edit

@up jak nadropią marmurów ksiąg a jak dobiją 30 lv to łowią na fb to pomyśl ja na 3 kontach przez nocke wyciągałem po 30-40

małży i to razy 2kk

Opublikowano

Są 2 możliwości:

1. To Gm Sprzedaje yangi by zarobic

2. to fake i gosciu bierze kase a yangow nie daje

Nie Bądż Lama daj -

Opublikowano

Podstawa to kupić taniej sprzedać drożej :) Nawet jeśli by sprzedawali tylko o 2 zł drożej to zobacz ile mają na 100szt :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Dobra skończcie już z tymi botami g*wno prawda za przeproszeniem , coś musi być napewno jest tak:

1.Gm sobie dorabia

lub

2.Kupuj taniej , sprzedawaj drożej

EasyMetin2 nie będzie za darmo na święta :)

Powiedz mi masz serwer ? umiesz jakoś zobaczyć NIE !!! a po drugie jest program do zmieniania ip więdz jak się nie znasz to siedź pod miotłom :) a co do tego dorabiania GM już była sprawa że GM sprzedaje yangi więdz 2x jak się nie znasz to siedź pod miotłom

lol. znalazł się znawca od 7 boleści -.-

To jest ukryta treść, proszę

Zanim coś napiszesz na dany temat upewnij się, że coś wiesz >_>

Opublikowano

.. Gm sobie dorabia ? buhahaha to nie jest priv oni Gm mają takie cmd niemoga sobie itemków ddawać ani yang bo to wszystko tworża za realne pieniądze wiec nie wlatywac [Gm se dorabia] pozatym mysle ze niema Yh tlyko ja hiń farm farmią yang z calej mapy ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

No spam please.

Nie ma , nie było i nie będzie yanghacka. Jakby był to wszystkie serwery metina by padły.

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...