Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zostalem Okradziony Ale Jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie dawno mialem formta, na koncie mialem 90kk na syriuszu warte 40zl... ktos to zajeb*** pytanie skad mial moje pasy,Nic nie scigalem haxow itp bo w metina teraz nie gram po formacie nic tez dziwnego nie scigalem,mam kasperskiego yhm dziwne xD

zbyt duża sygna

Opublikowano

Jakieś gówna musiałeś ściągać, a KASPERSKY to Antywirus roku nie jest:{

Hm... zostaleś okradziony i co w związku z tym? Mamy Ci oddac 90kk?

Stało się, Świat się nie kończy:}

Tirtum Pirtum!

Opublikowano

Mnie tez kiedys coś obrkadło (grałem na EasyMetin2) i miałem na koncie proo eq i 105kk. Nikt nie znał passów i obkradziono. Według mnie to EeasyMetin2 kradnie! Skąd by te ,,boty,, miały by tyle kasy?

Napewno EasyMetin2 kradnie czuje to!

Opublikowano

Witaj,

Po prostu musiałeś mieć keyloggera, nawet najlepszy antywirus nie wykryje każdego syfu. Nawet sciągając programy użytkowe możesz natrafić na keyloggera...

@UP

Ehhh... Ciekawe jak ja od 2 miesięcy używam EasyMetin2 i jakoś nie zostałem okradziony..

Pozdrawiam.

Reputacja jest mi obojętna, jeśli jednak ci pomogłem możesz dać +.

Opublikowano

1.Nie podawaj nikomu passów jak już podasz to odrazu zmień

2.Używaj Eseta bo to najlepszy Antywirus.

3.Rób skana kompa co miesiąc lub częściej

4.Nie lecz plików tylko je usuwaj.

5.To jest wina KeyLoggera lub jakoegoś Hackera

6.Napewno to nie jest wina KamerModa lub EasyMetin2 na 95 %

7.Kaspersky to gówno a nie AntyWirus miałem 27 zagorżeń i nic nie wykrył były to KeyLogerry a później kupiłem Eseta i wszytsko wyczyścił.Więc nie używaj Kasperskiego.

Na razie tyle daj + to nie boli.

Opublikowano

albo jesteś głupi i się dajesz okradać hahaha

nie wiem co ma na celu twoja wypowiedz procz tego ze obrazasz autora , mysle ze ty sam zostales okradniety i sie teraz podniecasz ;)

@topic

moze sciagnales jakis plik z tzw " robakiem"

Opublikowano

Albo KeyLogger przed formatem miałeś i koleś teraz sprawdził passy ,albo jak ktoś u cb był np. qmpel to może widział jak wpisujesz passy ,albo ktoś poprostu złamał. Miałeś za łatwe i już :) Albo komuś podałeś?

Opublikowano

moze np przed formatem wrzucales jakies pliki na pernrajwa i jakis mial keylogera i ci zasyfilo calego pendrajva i kiedy otwierasz uruchamia sie keyloger

Opublikowano

chodzi ze logowalem sie u siory chlopaka co sciga all co popadnie i to blad mam wyjebane w te 90kk xD ale szkoda tych 40zl bo by bylo ponad 1g xD teraz nie ma. przeskanowalem kompa nic. hijackthis tez, tez nic. wiec to wina ze tam sie logowalem xD

Nie jestem debilem zeby komus pasy dawac [o kurwa] ^^ albo scigac yang hacki xD ale na przyszlosc juz nie bede sie logowac u kogos;p on sciga duzo gier wiec to wina tego xD

Ale dzieki za pomoc ;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Nasuwa się pytanie czy zmieniłeś passy po formacie?! Bo jeżeli nie to mogłeś mieć keya przed a keymaniak mógł się ocknąć że ma passy dopiero teraz ale to tylko gdybanie

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

idzie Może to się stało tak:

Ten chłopak mógł mieć Keyloggera dla własnych celów naprzykład żeby przechwycić czyjeś hasło np. twoje.

Opublikowano

on sie srednio zna na kompach xD ze tak powiem gra w gry single player bo nie ogarnia multi xD tylko sciga w chuj i ma pewlno gowna xD to byl moj blad xD

zbyt duża sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...