Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Bot;)

Lider€

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Nie mój bot)Witam mam do zaoferowania Bota do gry NosTale bot działa w 100% a oto jego możliwości -Auto atak (bronią pierwszo rzędną, drugo rzędną) -Auto zbieranie -Auto Walk. -Specialny bot do groszków. -Zbieranie np. pachnącej trawy, czerwonych owoców itp. -Auto Talk (handel) -Używa skille* -Teleporuje sie do miasta gdy pełny plecak, skrzydła powrotu muszą być w slocie R (można wyłączyć). -Gdy zginie automatycznie wskrzesi sie (gdy ma ziarna mocy) -Gdy GM napisze, zrobi screena i wyłączy gre -Można ustawić godzine o której bot ma sie wyłączyć -Gdy siedzi je jedzenie -Auto Pot/Przekąski możemy włączyć bezpośrednio z folderu z botem, lub przez menu. Używa HP/MP potiona gdy HP/MP spadnie poniżej 20%. Przekąski je gdy HP/MP spadnie poniżej 70% * W slocie 1 powinien byc skill główny ktory chcemy by bot używał często, natomiast w slocie 2 i 3 skille który będzie używał rzadziej, gdy nie chcemy skilli sloty muszą pozostać puste. Bot idealnie i bez problemowo działa na serwerze Polskim więc nie ma powodu do obaw że coś może nie działać . Spokojnie możemy iść spać a rano zobaczymy nasze konto z dużo większym lvl.Podam Link na GG Kontakt:31484564

Lub podam go tutaj za +.[+3]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jesteś moim Perfekcyjnym Mistrzem!

Bot działa!Właśnie go używam,tylko Standardowo % leci(Normalnie).

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Dodaj nową pozycję...