Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Kazdy Wp ^^

NaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego all wp ? hmm odpowiedz jest prosta ;] DMG HACK NIE BEDZIE DZIALAC ANI 1HK więc trudno sie będzie expic i dlatego all wp ;]

Jest w tym trochę prawdy;]

Opublikowano

Dlaczego sura wp. Jak dla mnie jest to połączenie bodego z mentalem. Jego plusy są takie że ma skill który daje wartość ataku i obronę.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

AWOKADO OTO SAMO PYTAJĄ NA XACIE MI DZIAŁA ALE 1MIN SIĘ ŁADUJE

a co do WP to wdg mnie najlepsza postać do expa czarowane na P daje dużo większą siłe dodatkowo regeneracje pż a czarowana troche mniej defa niż silne ale + jest odbicie

a co do McKee to w moba siada po 8k jesli tak sobie eq wybonujesz a z palucha 40k

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

odpowiedzi niektórych osób na temat profesji Sury WP są po prostu żałosne , nie chcę wymieniać osób... rozproszenie wystarczy na m1 (25%) aby miało podobny efekt co na wbiciu umiejętności na P (ok 60%) gdzie wbijanie takiej umiejętności trochę trwa. Najlepszy skill Sury WP jest paluszek . Dlaczego? Po wbiciu go na P uderza około 12000 dmg jest to spora suma. Gram surą ponad 2 lata i sura WP na 65 lvl jest w stanie Pokonać Surę BM (załóżmy tu i tu eq +9 bez abs , nie jakieś privy z śmiesznym i cudnym eq, mowa o globalu). Zobaczcie u szamana przy Krytyku 25% jak ma wchodzi co drugi cios krytyk. więc rozproszenie wejdzie w szansie 1/2. WP lepszy od BM. moje zdanie.

thx MisSsieK (+) ; ] sądziłem , że 52% ; ] może byłem zmęczony .

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Dobra ale po co się wypowiadasz, to pewne że każdy lepiej gra inną postacią ...

A TAK Wg. DZIAŁA KOMUŚ SKYPE ??????????????????

No wlasnie sry nie chce spamic ale skypa nie dziala!! Eh... szkoda a chcialem se z kolegami na stracie pogadac jak serw wystartuje..

Co sie dostaje na start????????????????????

@Up Rozpro daje 62% na P ale to tylko maly szczegol:D

Opublikowano

Popieram zdanie Vex4Fun nawet Szaman Healer czy jak to się ta pisze może być najlepszy w pvp i pvm nie zawsze najlepszy musi Sura BM czy Woj Mental w pvp Zalezy jak rozbudujesz psotać i IS nie czyni gracza najlepszym

Pozdrawiam.

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

mental jest dobry do 75 potem kaszana.W grocie jest najgorszą postacią. Od 75 lvl tak ciężko się nią expi że cie rozrywa ze złości.wp do groty jest wyśmienity.Exp wp idze jak po maśle w gracie i wszędzie oprócz red lasu tam mobki zabierają mane i oszczę gaśnie to jest jeden minus wp ale jest grota to red las odszedł zapomnienie ^^

Opublikowano

Głupoty gadacie, mental słaby? "Się przesłyszałem";p Jak się potrafi grać, to i mentala się uciągnie. Fakt faktem, do expa w grocie wyższość WP jest niepodważalna;]

Opublikowano

NaC te jego jebnięte teksy Jak Fuck Off tam było w jakimś temacie

A co do tematu jebany cepie bo po prostu twojego zjebstwa nie da się inaczej ogarąć Ty zasrana pokrako tak wyzywasz innych to ja powyzywam ciebie jebany nie robie

Sura WP nie gra każdy bo ankieta ankietą a all pójdą na woje pewnie

A Wp jest kox paluszek ma jebnięcie pamiętam z PL mam 3x P to nikt nie może mnie położyć po 8k bez kryta ;]

Tak, chyba w postac bez zadnych abs. Dodatkowo musialbys miec full na ludzi i trytona -_-. W zadnego przyzwoitego gracza 75 lvl + nie trzepniesz 8k bez krytyka kolego. Wiec twoja wypowiedz pachnie farmazonem, a ja znam sie na Pl-u i grze sura wp.

xnzn.jpg
Opublikowano

@up

I ze ssie w grocie

@topic

WP jest dobry tylko w expie, jezeli jest ograniczenie do 99lvla. A jak juz mozna wbic przynajmniej 103lvl miazdzy wszystko.

Opublikowano

Mam pytanie.. Kto sie zna na WP?? Da mi jakis build ?? Zeby po prostu sie dobrze gralo.. Ja myslalem nad : 1.ostrze 2.wir 3.zbroja 4.paluch 5.strach ??? Czy inaczej ? ;x

65994253024037513199.png
Opublikowano

Na tym serwie wg mnie. Ostrze - Wir - Zbroja - Strach - Palec/Rozproszenie

Dlaczego tak? Zanim zrobi się bojowca spokojnie będzie się miało 3 skille na M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...