Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gsg9 Spop Star

Wiczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak .. mam 9k zp . chciałbym kupić postać za ZP ale nie wiem jaka .. GSG9 STAR SPOP . (chciał bym GSG9 podoba mi sie .) ale słyszalem ze podobno STAR i SPOP lepsze sa .. kompletnie zgupiałem .. poprostu nie chce żle trafic zeby potem nie zalowac . Prosze o szczegółowe odpowiedzi z góry dzieki : )

Opublikowano

To się niczym nie różni. Liczy się co Ci się podoba. Jak lubisz GSG9 to kup :

Daj +.

To nie boli.

heh tak wiem ale niektórzy pisali ze SPOPA i STARA tródniej trafic .

Opublikowano

No tak jest, spopy i stara sa jakby " mniejsze " co sprawia ze trudniej w nie trafic, troche to czasami pomaga, za to GSG jest jakby to powiedziec dosyc gruby i napewno duzo latwiej bedzie w niego trafic niz w np. Spopa. Odemnie, sam uzywam spopa i jestem z niego bardzo zadowolony. Wybor nalezy do ciebie.

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano

To się niczym nie różni. Liczy się co Ci się podoba. Jak lubisz GSG9 to kup :

Daj +.

To nie boli.

Tylko debile i ci którzy chcą być łatwiejszym celem kupują GSG

Ja chce kupić SPOP ale nie wiem czy nie ma większej głowy od STARA więc sam nie wiem.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

w Spopa trudniej trafić ;)

Gsg od Spop/Stara różni się tym że jest "większy" i jak spadasz z czegoś (Np Skrzynia) To mnie hp zabiera :D

Ja polecam Ci kupić Spopa :)

Mam go i jestem Bardzo zadowolony ;)

Opublikowano

star jest ladniejsza chyba . ma ladniejsze rekawiczki i rozprasza . ; p wiele PRO graczy ma STARA i nim gra . SPOPA takze .. wydaje mi sie ze STAR jest lepsza z wygladu ;d a minimalnie wolniejsza to jeszcze nic takiego :)

Opublikowano

Gram Starem i jest fajny czasami gracze myla druzyny i do Ciebie nie strzelaja.

Star czy Spop twoj wybor obydwie sa dobre . :huh:

Opublikowano

Skoro juz wszyscy cie przekonali to Stara to chyba mozna zamknac juz temat zeby spam bezsensowny sie nie robil xD

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D

Opublikowano
Skoro juz wszystcy cie przekonali to Stara to

Eee bo sie gubisz xD

Tak mam nadzieje ze pomoglem jak dla mnie STAR / SPOP sa to dwie najlepsze postacie.

Prosze o zamkniecie .

Opublikowano

jeszcze ja sie wtrace gsg ma kamizelke ale to jest murzyn wiec nigdy bym go nie kupil RASIZM rzadzi xD pozdro

i tak w gole to bierz spopa

Yancovsky.png
Opublikowano

Spoko bierz Stara / Spopa . Ja bym wziął Stara jeśli patrzysz na wygląd :]

A ty \/ \/ \/ \/ \/ .To jest forum i każdy może się wypowiadać na dany temat jak chce więc ty ogarnij downa i nie płacz ze nie umiesz grac w cf'a

PS.Dla twojej informacji w cf'a max gram 2-3h dziennie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

Gsg jest za gruby i wolno biega według mnie nim sięgra beznadziejnie natomiast Spop'em sie gra super szybko biega oraz jest maly i zwinny ja bym na twoim miejscu wybrał spopa

DAJ +'SIKA TO NIE BOLI ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...