Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pytanie Odnośnie Systemu

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam mały dylemat. Komputer posiadam już ponad 5 lat oczywiście nie ten sam tylko ogólnie no i przez ten cały czas miałem Win XP Home Edition lub Profesional i wcale nie mówieże jest zły ale chciałbym spróbować z Win 7, i chciałbym zapytaćczy jest jakaś wersja w internecie do zassania która będzie w 100 % działała i nie testowa ze po 30 dniach klapa i nie można już go używać, może byc jakaś wersja zkrakowana. A tak wgl to chciałem zapytać czy opłaca się i czy radzicie mi wgrać tą wersje Windowsa? No i jak byście mogli podać jakiś link do downloadu, i ogólnie kilka słów co o tym myślicie ;D

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Wszystko zależy od konfiguracji sprzętowej jaką posiadasz, jeżeli config twojego komputera jest słaby to polecam zostać przy WindowsXP, natomiast jeżeli masz komputer trochę lepszej klasy to możesz próbować.

Linków Ci nie dam, to forum nie jest przeznaczone dla piratów i takiego oprogramowania tutaj udostępniać nie można. Pamiętaj też o tym, żeby ściągać tylko z zaufanych źródeł.

368216.png

• Dodaj nową pozycję...