Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc gdzie moge ładnie zarobić 73 SURĄ WP o to skile Czarowane ostrze G1 Czarowana Zbroja M10 Trąba G1 palec 3 strach m7 EQ WYZYWKA + 7 NIMFA + 7 LWIA + 9 DUCHOWA + 6 ! MAM 10 K HP WIEM SŁABE EQ TEMU CHCEM ZAROBIĆ NA TE EQ Z Góry DZIEKUJE !!

Opublikowano

hmm, moim zdaniem to tylko metki albo 70 na ognistej lecz ciezko znalezc ale drop przyzwoity albo na krainie gigantow metki 75/80 tylko drop lipny . Wszystko z 2x drop. Wybor nalezy do ciebie. Ja proponuje giganty, gdyz malo ludzi duzo metkow. Wada nie dropi ku, mozesz liczyc tylko na duchowe. pozdrawiam

Opublikowano

hmm ja wojem 65 lvl z eq podobnym do ciebie chodzilem w nocy na 3 pietro Dt na krola i tam bilem :) go w nocy drop okolo 3 kamieni wiec sie oplaca;) polecam

Opublikowano

Las Metki.

Na eventach typu drop szkat blasku można się dużoooo narobić wystarczy expić 12h w lesie lub w grocie.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

dobij 75 w v2 i do groty ^^ chyba że wolisz sposób 35lvl , bojowiec i metki m2 ;) ale takie farmienie ci sie znudzi ;]

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

dobij 75 lvl i dt lataj do ripka z jakims kolesiem chyba ze dasz rade;] nie chodzi o ripka ale o metki ;] 70 tam mozna zarobic naprawde bardzo duzo tylko trzeba miec 75 lv i to wada;/

76561198017353072.png
Opublikowano

Załatw sobie z 10% na spowolnienie i ruszaj na mapki w dt , najlepiej zebys mial postac 50+ z militarem i jakiegos bodziaka - wbijasz postac z szarzy na gdy jest wbija uzywasz ciecia z siodla i tak wkoło aż dalego sie wbije , potem podlurowujesz mobki pod scianie padasz i all idzie na ta postac i sie buguje , teraz możesz swobodnie bic metki 70 .

W Polecam buffka +30% żeby swobodnie można bylo expic , 10% spowolnienia lub wiecej , 2x drop wiadomo po co .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...