Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja cheata

lodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktywacja polega na wygenerowaniu kodu fingerprint. Cheat jest aktywowany na komputer kupującego na innym niestety nie będzie działać. Jest to zrobione tak, aby kupujący cheata nie czuł się oszukany przez to, że za kilka dni cheat jest udostępniony w sieci za darmo.

Kod fingerprint jest generowany na podstawie:

- Procesora

- Karty graficznej

- Płyty głównej

- BIOSu

- Dysku twardego

Po wygenerowaniu kodu fingerprint prześlij mi go a wówczas otrzymasz plik fingerprint który będzie działał pod Twoją konfigurację komputera.

Co się dzieje, gdy procek albo karta graficzna się spali lub gdy wymienię którąś część na inną?

- Jeżeli wymieniłeś jedną część z powyższej listy wygeneruj nowy kod fingerprint i wyślij mi go. Porównam zmiany i jeżeli jedna część została zmieniona otrzymasz nowy i działający plik fingerprint.

Kilka chwil po uruchomieniu Generatora powinieneś zauważyć kod. Skopiuj go do schowka a następne prześlij mi go.

fingda4.jpg

Za każdym uruchomieniem programu wygenerowany kod jest inny. Czy tak ma być?

- Tak

To jest ukryta treść, proszę

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

• Dodaj nową pozycję...