Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 10 Nowych Odbugowanych Metinów

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyna wada tych metinów jest taka: Mają strasznie brzydką szatę graficzną :/.

Sorry za odkop..., dajcie mi % mam już 40 ^^.

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kompletnie nie czytelna instrukcja...

1. ,, do effect - folderu background - wklej zawartosc background z paczki'' - Z jakiej paczki? z tej którą pobrałem? jest w niej tylko folder 10nowychmetinów

2. ,, do monster - folderu metinstone_02 (utwórz) wklej zawartość z paczki '' - tan sam problem... zakładam że chodzi o folder metinstone_02 który jest w folderze 10nowychmetinów ( tak samo z up czyli background)

3. ,, do rootpackgen po kolei odpowiednio pododawaj wpisy i spakuj '' - yyy co? do jakiego rootpackagen?? jakie wpisy?? wtf...

4. ,, do NPCLIST dopisz 0 metinstone_10 itp.'' jakie npc list? w folderze tego nie ma... może mam to wpisać w navicat, WinSCP, FilleZilla... nic nie wiadomo, nic nie opisane.

5. ,, rozpakuj MOB_PROTO '' - raczej wiem o co kaman z mob_proto... zakładam że chodzi o mobproto w navicat ale dlaczego pisze (ROZPAKUJ) ... nie ma żadnej paczki... nic nie wiadomo.

To tyle co mam do powiedzenia lecz nie mówie ani nie piekle się na użytkownika który dodał ten temat ale poprostu chodzi mi o to że nic nie wiadomo... wogóle nie jest to opisane tak jak należy.

Prosze o pomoc.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...